Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit XI9 T1O X H – review, pret si specificatii tehnice

Atunci cand alegem o combina frigorifica incapatoare trebuie sa avem in vedere si inaltimea pentru a se putea amplasa cu usurinta in bucatarie. Indesit XI9 T1O X H masoara in inaltime 200 cm si se remarca prin eleganta si finisajul exterior din inox. Panoul de control este amplasat la exterior si permite reglarea temperaturilor din cele doua zona, dar si afisarea acestora in cadrul display-ului lcd. Manerele usilor sunt amplasate la pozitii convenabile si permit deschiderea lejera. Ies putin in evidenta, dar asta nu ar trebui considerat un aspect negativ.

Compartimentare si pret Indesit XI9 T1O X H

Aparatul frigorific se prezinta bine din punct de vedere al volumului interior disponibil si ofera suficient spatiu pentru pastrarea la rece sau in zona de congelat. Constructia aparatului e una clasica cu frigider in partea superioara si congelator in cea inferioara. Sistemul No Frost este o dotare buna daca stam sa ne gandim ca racirea se va efectua cu consum minim energetic si fara depuneri de gheta. 160 litri este volumul rezervat frigiderului care dispune de trei rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa si compartiment special pentru pastrarea fructelor si legumelor. Congelatorul are un volum bun -104 litri (am intalnit la majoritatea combinelor frigorifice valoarea de 80 litri), 3 compartimente depozitare si ofera o capacitate de congelare de 10 kg/24 ore. Pretul este unul corect daca e sa luam in calcul spatiul destul de mare disponibil, sistemul de racire si aspectul exterior placut. Vine de la un brand cu experienta in domeniu, este silentios (38 db) si are un finisaj exterior din inox.

Indesit XI9 T1O X H are incluse urmatoarele accesorii: tava pentru gheata si suport special pentru oua. Ofera functie de congelare rapida si super racire si are un sistem de iluminare eficient chiar si cu compartimentul superior plin. Este tot ce iti poti dori de la o combina frigorifica moderna: spatiu suficient, sistem de racire No Frost si un design exterior placut. Sistemul de racire incadreaza aparatul in clasa A++, iar racire fara depuneri de gheta si fara a fi nevoie sa il dezgheti la o anumita perioada de timp trebuie considerata un avantaj.

Leave a Reply