Inventor Premium 21L e un model smart ce beneficiaza de un bun raport dotari/pret si recomandat celor ce doresc un aparat cu nivel de zgomot redus la functionare util pentru camerele celor mici.

Pret Inventor Premium 21L

Chiar daca e un model din gama premium dispune de un pret bun, iar in acest buget primim un un model cu higrostat incorporat, garantie 24 luni si transport gratuit pana la domiciliu.

Pentru cei ce nu stiu:

Higrostatul este o piesa interna ce urmareste nivelul de umiditate setat in cadrul panoului de control si in functie de acesta porneste si opreste aparatul nemaifiind nevoie de interventia utilizatorului.

Uscarea hainelor se poate realiza intr-un mod rapid si fara riscul de a ridica nivelul de umiditate din camera. Puteti muta aparatul in baie sau camera in care se afla uscatorul de rufe pentru ca are greutate redusa si rotile ajuta la manevrarea usoara. Aerul emis sporeste uscarea hainelor si sporeste prospetimea si mirosul hainelor.

Dezumidificarea inteligenta se refera la functia modelului Inventor Premium 21L de a ajusta nivelul de umiditate din camera in functie de temperatura ambientala. In acest mod consumul energetic este unul scazut. Functia turbo mareste viteza cu care aerul este procesat si va recomand sa o folosit in incaperile in care umezeaza are un nivel ridicat. Atmosfera confortabila este instalata in timp scurt.

Functia de ionizare elibereaza ioni negativi in camera pentru a retine particulele de praf, mirosuri neplacute sau fumul de tigara. Multe aparate nu acesta dotare inclusa si din aceasta cauza am afirmat mai sus ca pretul este unul corect – vorbim de un aparat multifunctional.

Drenajul continuu permite conectarea unul furtun de evacuare pentru a elimina apa in mod automat catre exterior sau in cadrul unui sifon de scurgere. In mod normal, apa este colectata intr-un vas cu capacitatea de 3 litri care se va umple la un moment dat. Cand se va intampla acest lucru intra in functiune un sistem de avertizare, aparatul oprindu-se in mod automat. Timerul de pana la 24 ore permite o programare a perioadei de functionare pentru dezumidificator. Inventor Premium 21L are functie de dezghetare automata si intra in functiune in cazul in care vaporizatorul este inghetat. Pentru a elimina acest fenomen trebui sa utilizati aparatul in intervalul de temperatura 5 – 35 grade. Ca element de protectie sistemul intern va elimina surplusul de gheta dupa care va pune in functiune compresorul. Cele 2 trepte de viteza asigura necesarul de ventilare in functie de necesitati.