Miscarea este importanta in ziua de azi pentru o stare de sanatate buna, iar banda de alergat electrica Kondition HM-3800 vine in ajutorul celor ce doresc un aparat accesibil din punct de vedere al pretului si care va fi recomandat pentru tonifiere, pierdere in greutate sau chiar recuperarea medicala la sfaturi de specialitate. Are in componenta un motor silentios capabil sa ofere o viteza maxima de 12 km/ora, sistem pentru inclinare de tip automat si 12 programe de antrenament.

Valoarea corecta a pretului comparativ cu specificatiile tehnice incadreaza aceasta achizitie in categoria celor inteligente. Faptul ca se poate plia dupa folosire reprezinta un avantaj important mai ales in locuintele de suprafata mai redusa. Perioada de garantie standard e de 24 luni, transportul fiind asigurat in mod gratuit.

Noua banda de alergat electrica Kondition HM-3800 e caracterizata de o constructie reusita: cadru metalic pentru stabilitate, imbinari de calitate, suprafata generoasa de alergat si manere de sustinere solide in partea superioara. Inclinarea se realizeaza in mod automat prin intermediul tastelor speciale amplasate in cadrul panoului de control. Aceleasi lucru se poate afirma si despre viteza de alergare, iar daca nu vreti sa pierdeti timp cu ajustarea acestor valori puteti opta pentru alegerea rapida a unui program de antrenament. Acestea au histograme pentru a observa nivelul de efort disponibil si isi ajusteaza in mod automat nivelul de inclinatie, timpul de alergare si viteza. 1200 x 400 mm sunt dimensiunile ce caracterizeaza covorul rulant, piesa ce are la baza un material moale si care ofera aderenta. Manerele au dublu rol: sustinere si reglaj pentru nivelul de inclinatie si viteza de deplasare. Exista integrat in aceasta zona si un senzor special ce va afisa in timp real pulsul inimii in cadrul displayului lcd. Este o optiune buna pentru monitorizare, dar mai ales pentru persoanele ce sufera de diferite afectiuni cardiace. Caloriile consumate, viteza de deplasare, timp si distanta parcursa sunt alte date afisate in cadrul displayului.Tot in cadrul panoului de control exista si doua suporturi pentru recipiente cu lichide utile pentru hidratare. Banda de alergat pliabila Kondition HM-3800 are inclusa si o cheie de siguranta utila in situatia aparitiei unui dezechilibru. Cablul special se ataseaza de sportiv cu ajutorul unui cleste, iar motorul este oprit in mod automat in cazul unui dezechilibru pentru a evita eventualele neplaceri. Nivelul de zgomot redus din timpul functionarii o incadreaza in clasa celor silentioase si nu ii va derajna prea mult pe cei din jur nici macar pe timp de seara. Greutatea maxima suportata de 100 kg e potrivita pentru a fi utilizata de toata familia.