Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Kring Lor – Scaun de birou ergonomic cu tapiterie de mesh

O oferta interesanta de Black Friday apare si la acest scaun de birou ergonomic Kring Lor cu elemente de tapiserie din mesh. E vorba de un model ce suporta pana la 100 kg si se prezinta bine din punct de vedere estetic. Culoarea de finisaj inchisa il face usor de integrat in orice tip de birou, iar transportul si manevrarea se realizeaza usor datorita rotilor de transport incluse.

Imi place modelul de fata pentru forma impusa spatarului, dar si pentru materialul component pentru ca permite o aerisire corespunzatoare. Manerele de sustinere intaresc stabilitatea aparatului si permit relaxarea pentru scurte momente.  Kring Lor se livreaza in stare demontata, iar in pachetul de livrare se gasesc materialele necesare pentru asamblare precum si un manual de utilizare. Cele 5 roti din plastic sunt sustinute de un cadru metalic ce ofera si stabilitate aparatalui. Suportul pentru sezut are la baza elemente stratificate, iar buretele dispune de o rezistenta ridicata.

Reglarea pe inaltime este o dotare esentiala pentru un confort sporit in timpul folosirii scaunului. Maneta speciala amplasata sub sezut actioneaza pistonul cu gaz ce permite ridicarea sau coborarea sezutului. Inaltimea poate fi reglata in intervalul 86-96 cm, iar latimea spatarului este de 56 cm.  E un produs care merita putina atentie in acesta perioada de reducere datorita pretului accesibil si materialelor de calitate componente.

Leave a Reply