Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG 24MT49DF, televizor hd cu functie de monitor pentru calculator

LG 24MT49DF face parte din categoria televizoarelor pentru dormitoare sau camere de dimensiuni ceva mai reduse. In aceasta situatie diagonala de 60 cm ar trebuie sa fie sufiecienta, dar trebuie sa fiti atenti sa alegeti un aparat cu specificatii bune pe plan video. In cazul de fata vorbim de un display plat capabil sa ofere vizionari la calitate hd (1366 x 768 pixeli) alaturi de un contrast optimizat si luminozitate de 250 cd/mp. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade ofera conditii optime pentru vizionare chiar si din conditii incomode.

Noul televizor non smart LG 24MT49DF a aparut deja in oferta magazinelor de profil si se bucura de un pret corect daca e sa luam in calcul ceea ce pune la dispozitie. In acest review am incercat sa scot in evidenta punctele esentiale, specificatiile importante si cateva pareri personale referitoare la acest aparat. Alte beneficii aici sunt asigurate de perioada de garantie de 24 luni, transport gratuit si posibilitate de desfacere colet la primire. Folosirea drept monitor pentru laptop sau pc este o prima caracteristica pentru acest device. Se observa si piciorul de sustinere ce se aseamana destul de mult cu cel al monitoarelor. In acest fel puteti viziona continutul de pe pc cu ajutorul unui cablu caracteristic sau rularea unor jocuri pe un ecran generos si care ofera vizionari de calitate cu accent pe scoaterea in evidenta a detaliilor. 

Sistemul de sonorizare nu e unul dintre cele mai avansate, dar ofera suficienta putere pentru camera unde va fi instalat noul televizor LG. Exista si posibilitatea de a conecta un sistem exterior de putere mai mare prin intermediul iesirii audio. Tunerul digital si slotul Ci+ sunt dotari ce permit receptia posturilor in format digital sau hd si nu mai e nevoie de un decodor extern si cablurile aferente. Playerul multimedia integrat reda cu succes fisierele de pe diverse medii de stocare atunci cand vine vorba de imagini, fisiere audio sau video. LG 24MT49DF mai dispune de o intrare scart, port usb si hdmi pentru a conecta alte aparate compatibile. e un aparat interesant si disponibil la un pret corect comparativ cu ceea ce va oferi. E potrivit pentru cei ce doresc un televizor simplu spre a fi instalat in bucatarie sau dormitor ori celor ce doresc un aparat 2 in 1 care sa inlocuiasca cu succes un monitor. Alegerea modului de functionare Game Mode va oferi un mediu profesionist destinat impatimitilor jocurilor pe internet, iar stabilizatorul special va ajuta la localizarea detaliilor importante in cadrul portiunilor mai intunecate. Modul Cinema ofera conditii de vizionare optime pentru filme sau emisiuni favorite.

LG 24MT49DF poate fi amplasat in mod clasic pe o comoda tv sau puteti opta pentru suspendarea in cadrul unui perete, solutie avantajoasa daca optati si pentru folosirea ca monitor.

Leave a Reply