LG 32LJ510U este un non smart aparut in 2017 care beneficiaza de un bun raport dotari/pret. Puteti afla in acest review punctele forte care-l recomanda drept un televizor bun pentru un buget mediu. Asa cum se precizeaza si in denumirea completa a aparatului, aflam ca avem la dispozitie jocuri preinstalate pentru cei mici cu posibilitatea de a descarca pe un stick usb si a le rula rapid cu ajutorul gadgetului.

Review LG 32LJ510U

Modelul Lg este hd ready si are numeroase tehnologii pentru a oferi imagini de calitate, detalii bine scose in evidenta si culori naturale:Color Master Engine – accentueaza culorile, regleaza saturatia si nuanta, dar si luminozitatea; Resolution Upscaler – mareste calitatea imaginii daca aceasta este inferioara. Sonorizarea este asigurata de un sistem audio capabil sa ofere o putere de iesire de 20 w. Este vorba de un sistem stereo cu numeroase imbunatatiri pentru a oferi un sunet de calitate, experienta sonora realista si performanta audio asemenea cu cea de la un concert ori studio de inregistrari. Partea video ne pune la dispozitie un display plat cu diagonala de 80 cm, hd ready. Este capabil sa ofere imagini la rezolutii de 1366 x 768 pixeli. Filmele si fisierele video pot fi redate de pe un calculator sau chiar si prin intemediul porturilor usb cu ajutorul unui stick. Pe partea din spate a aparatulu se mai gasesc 2 porturi usb, slot pentru cartela inteligenta si o iesire audio digitala.

Pret LG 32LJ510U

Televizorul dispune de un pret bun comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. sta bine pe plan video si audio, iar jocurile incluse pot duce la divertismentul celor mici atunci cand situatia o impune. Din punct de vedere constructiv nu prea iese in evidenta si pastreaza aceleasi tipare clasice: picioare de sustinere latelare, margine slim in zona ecranului si un plastic de calitatea de culoare neagra. Este compatibil vesa 200 x 200 si in acest mod puteti face economie de spatiu intr-o camera de dimensiuni reduse. Consuma de la retea 29 w si cantareste circa 5 kg. Modelele recente au consum energetic scazut datorita pieselor moderne componente.

Tunerul digital DVB-T2/C/S2 si slotul Ci+ sunt piese esentiale pentru receptia posturilor si nu mai este nevoie de alt decodor extern. In acest fel se poate renunta la vechiul decodor, la telecomanda suplimentara si la cablurile aferente. Playerul multimedia este util pentru redarea fisierelor audio, video sau vizualizarea imaginilor de pe diverse medii de stocare.

LG 32LJ510U  dispune de o diagonala medie si se poate instala cu succes chiar si intr-0 camera de dimensiuni mari. Unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune si in ziua de azi nu mai este necesar sa privesti perpendicular pe directia ecranului pentru a te bucura de vizionari la parametrii buni.