Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG 55LH615V – smart tv cu diagonala de 135 cm si tehnologie Triple XD Engine

LG 55LH615V e recomandat celor ce doresc un televizor smart cu diagonala potrivita pentru o camera de zi spatioasa. Il poti gasi la un pret special in aceasta perioada, iar in urmatorul review am precizat specificatiile si caracteristicile aparatului. Face parte din gama 2016, are sistem de operare webOS si se remarca prin designul elegant cu insertii metalice. Poate fi folosit drept monitor pentru a viziona filme direct de pe laptop/pc sau pentru rularea unor jocuri. Diagonala masoara 139 cm, iar imaginile sunt imbunatatite cu tehnologii avansate pentru culori naturale, scoterea in evidenta a detaliilor si cursivitate.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 20 W. Sunetul este de calitate chiar si la trepte ridicate, iar pentru efecte audio avansate poti opta pentru montarea unui sistem de putere mai mare prin intermediul mufei speciale de iesire. Clear Voice III este o dotare buna pentru ca recunoaste in mod automat vocile si mareste volumul acestora din filme sau emisiuni pentru a se diferentia de sunetele de fundal.

Receptia posturilor este asigurata de tunerul digital avansat, iar prezenta slotului ci+ va oferi imagini la calitate superioara. Poti renunta in acest fel si la vechiul decodor si telecomanda suplimentara. Imaginile sunt afisate in cadrul unui display led la rezolutii full hd (1920 x 1080 pixeli) alaturi de un aspect de 16:9.

La capitolul conexiuni nu am gasit lipsuri, aparatul avand integrat tot ce e nevoie: porturi usb, hdmi, slot ci+, conectare la internet prin cablu sau wi-fi integrat, iesire audio digitala si iesire pentru casti.LG 55LH615V este compatibil pentru montajul suspendat in cadrul unui perete pentru un efect vizual placut in camera de zi. Designul exterior este unul reusit si scoate in evidenta rama metalica finisata pe argintiu. Elementele de sustinere arata foarte bine si ofera stabilitate aparatului in cadrul unei comode tv. E aparatul potrivit pentru cei ce doresc experiente noi in cadrul unui ecran cu diagoanala generosa alaturi de un sistem de operare usor de folosit.

Leave a Reply