Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG FH2G7QDN1 – masina de spalat rufe pentru intreaga familie

Masina de spalat rufe se poate alege si in functie de consumul energetic. Sunt multe persoane pentru care acest parametru conteaza si va prezint spre review modelul LG FH2G7QDN1 – aparat cu capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si clasa energetica A+++.

Masinile de spalat rufe sunt electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Ofera spalarea tesaturilor sortate pe categorii, clatirea acestora si stoarcerea la viteza reglabila pentru a grabi procesul natural de uscare.

Grila de programe este un aspect important pentru ca in functie de aceasta putem spala diferite tipuri de tesaturi. Programul rapid este o dotare buna pentru situatiile in care avem nevoie urgent de o cantitate redusa de haine. Acesta utilizeaza mai putina apa comparativ cu programele clasice, iar timpul de spalare este redus la circa 15 minute. celelalte posibilitati de spalare sunt urmatoarele: bumbac, lana, haine sintetice, mixte, haine sport, prespalare, spalare manuala, clatire intensiva, delicate, etc.

Smart Diagnosis este o functie utila pentru ca afiseaza in timpul scurt defectiunea survenita in timpul functionarii. Se afiseaza un cod in cadrul displayului lcd pe care il puteti verifica pe internet si afla in cel mai scurt timp cauzele defectiuni aparatului. Perioada de garantie acopera eventualele defectiuni, dar LG este un brand care nu pune probleme din acest punct de vedere.

Programarea intarziata presupune o temporizare pentru pornirea aparatului si este utila cand se doreste finele programului la o ora stabilita. Se poate regla in intervalul 3- 19 ore.

LG FH2G7QDN1 dispune de un finisaj alb si nu iese cu multe in evidenta comparativ cu modelele precedente. Are consola rotunda amplasata central si display lcd de dimensiuni generoase si usor de citit. Butoanele suplimentare permit reglajul pentru temperatura, viteza de centrifugare sau alte interventii aduse ciclului curent de spalare. Masina de spalat rufe cu incarcare frontala LG nu ar trebui sa puna probleme din punct de vedere al amplasari. Este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: inaltime 80 cm, latime 60, adancime 55 cm. Usa hubloului beneficiaza de o deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea rapida a rufelor.

Leave a Reply