Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG FH4G7TDN0 – masina spalat rufe cu capacitate incarcare 8 kg

Zgomot redus la functionare este deviza sub care a fost lansat modelul LG FH4G7TDN0. Stim cu totii ca masinile de spalat rufe LG sunt unele dintre cele mai silentioase pe timpul spalarii sau stoarcerii rufelor. Motorul dispune de un sistem de antrenare directa si acest lucru se reflecta asupra consumului de energie electrica si nivelului de zgomot redus emis la functionare.

Pret LG FH4G7TDN0

masina de spalat rufe LG e recomandata pentru un buget mediu. In acesti bani primim un electrocasnic eficient, economic si care se va dovedi rezistent in timp. Se acorda perioada de garantie de 24 luni, transport gratuit la domiciliu si posibilitate retur.

Capacitatea de incarcare de 8 kg o face potrivita pentru familiile ceva mai numeroase, iar viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm asigura scoaterea rufelor aproape uscate. Este incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si acest lucru se va reflecta asupra consumului de energie electrica.

Grila de programe ne ofera 13 posibilitati de spalare in functie de natura tesaturilor sau preferinte. Putem alege programul preferat prin intermediul consolei centrale, iar butoanele suplimentare regleaza temperatura de lucru, viteza de stoarcere sau alte setari suplimentare ce vor fi aplicate ciclului de spalare: prespalare, baby care, bumbac, lana, centrifugare intensiva, matase, articole delicate, haine mixte sau sport. tehnologia 6 Motion Direct Drive asigura miscari delicate in mai multe directii pentru tamburul interior si acest lucru se va reflecta asupra pastrarii in timp a tesaturilor in bune conditii.

LG FH4G7TDN0 dispune de functie de diagnosticare automata – aflam in cel mai scurt timp defectul intervenit prin intermediul afisarii unui cod de eroare in cadrul displayului lcd, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza tastele si usa de deschidere pentru a evita accidente neplacute, semnalizare acustica la terminarea programului de spalare, functie reset si programare intarziata.

La exterior gasim un aparat modern si finisat pe alb. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni : 60 x 55 x 85 cm. Hubloul masoara in diametru 30 cm si ofera o deschidere de pana la 180 grade pentru a introduce lejer articole ceva mai voluminoase: lenjerii de pat sau pilote. panoul de comanda este alcatuit din consola centrala pentru selectia programelor si displayul lcd amplasat in partea dreapta. Aici avem informatii despre durata ciclului de spalare sau modificarea urmatorilor parametrii: viteza stoarcere, temperatura apei, programare intarziata, etc. LG FH4G7TDN0 e potrivita daca doresti o masina de spalat pentru un buget mediu, care sa fie silentioasa si care sa ofera o capacitate mare de incarcare. Consumul mediu de apa este de 10500 l anual, iar nivelul de zgomot la spalare este de doar 52 db. La centrifugare acesta urca pana la 72 db, dar aceasta valoare depinde in mare masura si de treapta folosita in acest program

Leave a Reply