LG GBB39DSDZ este o combina frigorifica cu volumul total de 318 litri si un compresor economic si durabil care asigura conditii optime la interior. Sistemul NatureFRESH permite livrarea aerului rece prin mai multe orificii asigurand in acest fel o racire care dureaza mai mult.

Constructia este una clasica: zona de racire in partea superioara, iar cea pentru pastrarea la congelat a alimentelor in partea inferioara. Congelatorul ofera un volum de 95 litri, are 3 compartimente normale si unul superior, sistem pentru dezghetarea automat si ofera o capacitate de congelare de 8 kg/24 ore. pentru zona de racire avem la dispozitie 223 litri care ofera o asezare lejera a alimentelor. Cele doua rafturi din sticla securizata, suporturile de pe usa si compartimentul special pentru fructe si legume sunt dotarile ce le veti intalni in aceasta zona.

LG GBB39DSDZ se prezinta bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin finisajul din inox si culoarea argintie inchisa. Este un model standard, dar il vad potrivit pentru orice tip de bucatarie. manerele sunt incorporate pentru a pastra bine liniile aparatului.

In partea superioara se afla si panoul de control alaturi de displyul lcd care ofera afisarea temperaturilor din cele doua zone si ofera posibilitatea de a regla aceste valori dupa bunul plac.Functia de vacanta se poate utiliza in perioada in care nu suntem prezenti in locuinta si presupune o functionare economica alaturi de o temperatura ceva mai scazuta. La prima pornire sau atunci cand se doreste congelarea intr-un timp scurt se poate opta pentru functia de congelare rapida. Aici ar mai putea fi amintita functia de avertizare in cazul in care usa este uitata deschisa si diagnosticarea inteligenta prin intermediul careia vei afla in cel mai scurt timp tipul de defectiune ce a survenit.

Este o combina frigorifica cu dotari de top si  se preteaza pentru orice bucatarie. Are volum considerabil, racire pe baza de curenti de aer si arata destul de bine la exterior.