Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG GBP20PZQFS – combina frigorifica cu Smart Diagnosis

LG GBP20PZQFS este o combina frigorifica cu finisaj elegant, inaltime de 201 cm si volum total pentru depozitare de 343 litri.  Este recomandat celor ce doresc spatiu mare pentru a depozita  alimentele in ambele zone, dar si celor ce cauta modele cu consum energetic scazut. Incadrarea in clasa A+++ este facuta datorita prezentei compresorului liniar care se bucura de o eficienta ridicata alaturi de costuri reduse de consum energetic.

Review si pret LG GBP20PZQFS

Pretul disponibil este unul corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie combina frigorifica: nivel de zgomot redus, aspect modern, control digital, compresor liniar, racire fara gheata, consum redus de energie electrica, iluminare buna, diagnosticare smart.

Pentru zona frigiderului a fost rezervat un volum de 250 litri compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Este destul spatiu pentru a aseza alimentele in ordine, iar in cazul fructelor si legumelor puteti folosi spatiul special datorita nivelului optimizat de umiditate si temperaturii constante. Usa are in componenta suporturi pentru a raci sticle sau diferite recipiente. Compresorul Inverter Linear este unul dintre cele mai avansate de pe piata si este recunoscut pentru consumul energetic scazut, rezistentei in timp si eficientei ridicate. Orificiile interioare distribuie in mod uniform aerul rece pentru a oferi o temperatura constanta in fiecare colt. Sistemul de racire NoFrost solicita mai putin compresorul pentru ca nu foloseste gheata pentru activitatea de racire. Condensul rezultat este condus catre exterior pentru a nu se depune pe alimente sau pe piesele interne ale aparatului. Diagnosticarea inteligenta este un alt beneficiu al acestui aparat premium pentru ca ofera in cel mai scurt timp defectul survenit in timpul functionarii. 

Congelatorul vine echipat cu trei compartimente, sistem de racire de tip No Frost si ofera o capacitate de congelare de 14 kg/24 ore. Volumul disponibil este de 93 litri, iar avantajul in aceasta zona este oferit si de compartimentul de mari dimensiuni care ofera acces rapid pentru alimentele mai voluminoase.

Designul exterior este unul premium, iar inaltimea de 200 cm ofera un aer elegant in orice tip de bucatarie. Finisajul din inox antiamprenta este la moda in ziua de azi si este caracterizat de o curatare rapida si intretinere usoara. In plus, nu retine urmele de grasime de pe degete. Manerele sunt incorporate in usi, iar intre ele exista si un spatiu de cativa cm pentru a oferi o deschidere lejera a usilor. Acestea se deschid in mod standard pe partea dreapta, dar puteti modifica aceasta pozitie de deschidere pentru ca sunt reversibile. Panoul de control este amplasat la o pozitie optima pentru a fi usor de citit si a avea acces lejer la taste. De aici se poate regla temperatura pentru cele doua zone sau activa functiile suplimentare: racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta.

LG GBP20PZQFS dispune de 16 ore autonomie fara energie electrica, iar nivelul de zgomot este de circa 37 db. O valoarea foarte buna sustinuta de izolarea reusita a aparatului, dar si de compresorul silentios. Pentru amplasare in bucatarie sau pe hol trebuie sa tineti cont de urmatoarele dimensiuni: 201 cm inaltime, 65 cm adancime, 59.5 cm latime.

Leave a Reply