Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG GSM960NSBZ – side by side de 626 litri in clasa A++

LG GSM960NSBZ face parte dintr-o serie noua lansata de producator si se remarca prin performanta si fiabilitate. Volumul total pentru depozitare atinge valoarea de 626 litri, iar pentru racire este folosit un compresor liniar. Acesta foloseste un piston liniar in locul miscarilor alternative ce sunt intalnite in cazul modelelor clasice. Frecarea este mai redusa in acest mod si de aici rezulta un consum redus de energie electrica alaturi de un nivel de zgomot optim.

Pareri si review LG GSM960NSBZ

Capacitatea mare pentru depozitare ofera o compartimentare inteligenta si o organizare disponibila pentru multe alimente fie ca e vorba de pastrat la congelat sau in zona de racire. Usa Door in Door permite  acces rapid la bauturi sau alimente si reduce pierderile de aer rece oferind in acest fel o utilitate ridicata. Purificatorul de aer cu carbune asigura o filtrare corecta la interior si elimina in acest fel mirosurile neplacute. De asemenea, compartimentele speciale pentru fructe si legume ofera conditii optime pentru a pastra aceste alimente timp indelungat. Frigiderul este amplasat in partea dreapta (cum privesti la aparat) si il deosebesti datorita usii mai generoase. Volumul disponibil in aceasta zona e de 406 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata alaturi de doua zone unde se pot pastra in conditii optime fructe, legume sau branzeturi. Congelatorul are la baza 2 sertare, patru rafturi si beneficiaza de un sistem automat de dezghetare si capacitate de congelare de 12 kg/24 ore. Volumul din aceasta zona este de circa 220 litri, iar ca sa va faceti o idee despre spatiu disponibil trebuie sa aveti in vedere ca o combina frigorifica de dimensiuni normale beneficiaza de circa 80 litri in aceasta zona.

Panoul de control este amplasat pe usa congelatorului si permite accesul rapid la reglarea temperaturii sau activarea functiilor suplimentare: racire/congelare rapida, functie de vacanta. Sistemul de avertizare intra in functiune cand usa nu este inchisa corect sau este deschisa pentru a pastra temperatura constanta la interior. Sistemul de iluminare are la baza leduri economice si este destul de eficient chiar si cu aparatul incarcat.  Smart Diagnosis ofera in cel mai scurt timp diagnosticarea sau remedierea rapida a defectiunilor survenite, dar si sfaturi de intretinere.

LG GSM960NSBZ arata bine la exterior, iar aspectul premium se observa datorita finisajului din inox si manerelor integrate in plan orizontal. Inaltimea de 179 cm nu ar trebui sa puna probleme la instalare, iar adancimea de 74 cm si latimea de 91 cm sunt celelalte dimensiuni pe care trebuie sa le aveti in vedere. Bucatariile spatioase sau sufrageriile open-space sunt locatiile cele mai potrivite pentru astfel de aparate. Temperatura interioara este pastrata pana la 10 ore in lipsa energiei electrice, iar izolarea interioara contribuie si ea la acest aspect. Racirea este asigurata de sisteme individuale de tipul NoFrost care sunt recunoscute pentru functionarea fara gheata, dezghetare automata si consum energetic redus. Nivelul de zgomot de doar 39 db incadreaza acest side by side in clasa celor silentioase.

Comments

[…] de fotosinteza prin ledurile de culoare albastra facand verdeturile sa reziste timp indelungat. Tehnologia NeoFrost are la baza racirea fara depuneri de gheata si este efectuata prin intermediul unui sistem ce […]

[…] de racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta si reglare temperatura de racire. Noul side by side arata bine la exterior, iar manerele generoase ofera un aer modern si permit deschiderea lejera a […]

Leave a Reply