O alternativa la clasicele combine frigorifice poate fi si acest frigider LG GTB574PZHZD. E vorba de un frigider cu doua usi ce iese in evienta prin designul exterior, dar se prezinta bine si la capitolul specificatii tehnice. Poti citi acest review daca doresti sa afli care sunt punctele importante care il recomanda.

Vine la un pret bun, iar in acesti bani primim un aparat care arata bine, este economic (clasa A++) si ofera spre depozitare un volum considerabil 438 litri. E potrivit pentru bucatariile moderne sau chiar cele open-space. Am observat ca aceste aparate sunt la moda si nu se mai cauta asa mult cele incorporabile.

Review LG GTB574PZHZD

Congelatorul este amplasat in partea superioara si ofera acces rapid la alimente. Usa are un maner generos pentru o manevrare usoara. Volumul disponibil de aici e de 117 litri – o valoare foarte buna avand in vedere ca majoritatea combinelor frigorifice au 80-90 litri. Compartimentarea este realizata de un raft din sticla securizata ce se poate detasa daca aveti de depozitat alimente mai mari. Usa are doua suporturi pentru sticle, recipiente sau diverse borcane. Sistemul de racire din aceasta zona este de tipul NoFrost si prezinta avantaj datorita faptului ca nu functioneaza cu depuneri de gheata, nu solicita mult compresorul si ofera o dezghetare automata.

Frigiderul se lauda cu un volum de 321 litri, are 2 rafturi din sticla, sistem de racire separat fata de congelator, sapte suporturi pe usa complet detasabile si ajustabile si compartiment special pentru fructe si legume.

Designul exterior este unul reusit si face din acest aparat unul usor de integrat in bucatriile. Finisajul este pe argintiu, o culoare tot mai comuna in cadrul acestor aparate. Deschiderea usilor se realizeaza pe partea dreapta, iar manerul beneficiaza de un aspect modern ce pastreaza bine liniile aparatului. La exterior gasim amplasat si panoul de control pentru a avea acces la functiile aparatului: reglare temperatura pentru cele doua zona, activare functie racire rapida/congelare rapida. Smart Diagnosis ofera diagnosticarea rapida prin afisarea unui cod de eroare pe display. Puteti afla in cel mai scurt timp defectul survenit in timpul functionarii.

Compresorul liniar este caracterizat de un consum energetic scazut, rezistenta ridicata si mai putina frecare interna datorita faptului ca foloseste un piston drept in locul celui conventional. De aici rezulta facturi mai mici la energie electrica si un nivel de zgomot redus.

LG GTB574PZHZD e unul dintre cele mai silentioase aparate din aceasta categorie datorita nivelul de zgomot emis ce are valoarea de 39 db. Autonomia fara energie electrica este de circa 13 ore, iar pentru amplasare trebuie sa aveti un spatiu de minim 178 x 70 x 73 cm (inaltime, latime, adancime). E bine ca in spatele aparatului si pe laterale sa mai aveti o rezerva de 10-12 cm pentru o racire corespunzatoare.