Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

LG GTB583SHHM – frigider cu compresor inverter in clasa A++

LG GTB583SHHM e o optiune buna pentru cei ce doresc un aparat care sa aibe congelatorul amplasat in partea superioara. E vorba de un frigider cu doua usi care se prezinta bine din punct de vedere estetic, vine de la un brand cu experienta in domeniu si pune la dispozitie un volum total pentru depozitare de 410 litri. Faptul ca are in dotare un compresor inverter se va reflecta asupra consumului energetic, iar clasa A++ la acest volum mi se pare o alegere buna. Volume apropiate de acesta valoare le gasit doar in cazul aparatelor de tip side by side.

Pret LG GTB583SHHM

Frigiderul cu doua usi LG e un produs recent aparut pe piata si se bucura de un pret corect comparativ cu cele puse la dispozitie. E potrivit pentru amplasarea in bucatariile spatioase sau chiar sufrageriile open-space. Perioada de garantie de 24 luni si transportul gratuit sunt beneficiile de care beneficiaza acest aparat.

Review LG GTB583SHHM

Congelatorul beneficiaza de un volum de 115 litri si este o valoare mai mare decat cea pusa la dispozitie de majoritatea combinelor frigorifice. Faptul ca e amplasat in partea superioara ofera un acces rapid la alimentele congelate. Cele doua compartimente impart in mod egal volumul disponibil, iar ca accesoriu in aceasta zona puteti gasi tava speciala pentru gheata. Frigiderul LG GTB583SHHM are patru rafturi din sticla securizata ce se pot detasa sau adapta in functie de nevoile pentru depozitare. racirea este asigurata de un sistem de racire de tip NoFrost recunoscut pentru eficienta sa ridicata. Nu foloeste gheata pentru a raci, iar alaturi de sistemul special de ventilatie temperatura este mentinuta constanta oriunde in frigider. Diagnosticarea inteligenta este o functie utila in ziua de azi pentru ca tehnologiile de racire sunt avansate si nu se poate preconiza defectul suervenit in timpul functionarii. Codul afisat pe displayul lcd afiseaza in cel mai scurt timp tipul de defectiune ce poate aparea pe timpul functionarii. Senzorii digitali integrati analizeaza in mod constant temperatura din interior si ajusteaza puterea compresorului pentru a o mentine in cote constante. Este o dotare buna mai ales in situatia cand in frigider sunt introduse multe alimente ce vor incalzi mediul interior.  Pentru a amplasa frigiderul LG GTB583SHHM trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 168 cm, latime 70 cm, adancime 73 cm.

Exteriorul nu mai are nevoie de nicio prezentare si se observa ca e vorba de un aparat premium. Chiar daca finisajul e unul alb, designul este unul modern, iar manerele generoase accentueaza ideea de spatiu si ofera o deschidere lejera a usilor. Panoul de control nu prea iese in evidenta datorita amplasarii in spatiul dintre usi si pare ca face parte din acestea. De aici se poate regla temperatura din cele doua zone, bloca accesul impotriva copiilor sau activa functiile speciale de racire sau congelare.

Leave a Reply