Liebherr CUef 2811 e o combina frigorifica recomandata celor ce doresc sa nu puna accent pe volum mare pentru congelat. Daca acest aspect pe argintiu nu va avantajeaza exista si un finisaj pe alb clasic mai usor de integrat in bucatarie si anume modelul Liebherr CU 2811. Specificatiile importante scot in lumina volumul total pentru depozitare de 263 litri, sistem avansat de racire de tipul SmartFrost, compartimentare inteligenta la interior si un consum energetic scazut. Brandul Liebherr e unul cu peste 60 ani experienta in domeniul electrocasnicelor, iar principala lor activitate e producerea de frigidere si congelatoare cu tehnologii inovatoare de racire si materiale componente de calitate superioara.  Frigiderul e amplasat in partea superioara si e caracterizat de volumul total de 210 litri, compartimentare cu patru rafturi din sticla securizata, patru suporturi pe usa pentru a raci diferite recipiente sau sticle si compartimente speciale pentru fructe si legume. Sistemul de racire SmartFrost reduce formarea de gheata si asigura un consum energetic scazut pentru aparat. Decongelarea nu mai e necesara in ziua de azi si se face in mod automat, apa fiind condusa catre exterior unde va fi evaporata datorita caldurii degajate de compresor. VarioSpace este o dotare ce permite ajustarea sau eliminarea sertarelor din sticla pentru a defini mai mult spatiu util pentru alimentele de dimensiuni mari.

Congelatorul are doua compartimente si pune la dispozitie un volum de 53 litri. Capacitatea de congelare din aceasta zona e de circa 4 kg/24 ore, iar temperatura poate fi redusa timp de mai mult ore astfel incat produsele alimentare sa fie congelare rapid in conditii de siguranta.

Liebherr CUef 2811 se prezinta bine la exterior, iar aspectul premium se observa inca de la inceput. Panoul de control nu e prezent pe usa mare tocmai pentru a pastra liniile designului modern. Balamalele sunt amplasate pe partea dreapta, dar pot fi schimbate cu minim de scule si cunostinte pe partea stanga pentru nevoile de spatiu din fiecare locuinta. pe partea de accesorii gasim tava pentru gheata, suportul pentru oua si cel pentru sticle. Cu o inaltime de 163 cm, combina frigorifica Liebherr e usor de instalat in bucatarie sau pe hol. Autonomia fara energie electrica e de circa 25 ore, iar nivelul de zgomot de 39 db o incadreaza in clasa celor silentioase.