Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Liebherr StickerArt CNst 4813, combina frigorifica cu finisaj multicolor

Liebherr StickerArt CNst 4813 este o combina frigorifica ce dispune de un finisaj pe baza de stickere la exterior si e recomandata celor ce doresc ceva diferit comparativ cu finisajul complet alb sau argintiu. Brandul este unul cu experienta in domeniu si s-a specializat in productia de frigidere si aparate de racire de peste 60 ani aducand la lumina noi tehnologii de racire pentru a asigura un mediu optim pentru pastrarea alimentelor.

Noua combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813  a aparut in oferta magazinelor online de profil si beneficiaza de un pret corect comparativ cu volumul total pus la dispozitie si tehnologiilor de racire incorporate. Consumul anual de 224 kwh incadreaza acest aparat in clasa A++ de eficienta energetica, iar un cuvant de spus in acest caz il are si sistemul de racire de tip No Frost pentru ca nu solicita compresorul in ceea ce priveste consumul energetic. Volumul total are valoarea de 338 litri, iar din aceasta valoare 95 litri sunt rezervati pentru zona de congelat si 243 litri pentru zona de pastrare la rece a alimentelor.

Frigiderul beneficiaza de 3 rafturi din sticla securizata, sistem de racire de tip NoFrost, ventilator pentru circulatia curentilor de aer, compartiment special pentru pastrarea fructelor si legumelor, 3 suporturi amplasate pe usa. DuoCooling presupune existenta a doua sisteme de racire separate, asa ca nu va exista transfer de aer intre cele doua compartimente, dar nici amestecarea mirosurilor. Congelatorul dispune de o pozitie clasica, are un volum de 95 litri, 3 compartimente transparente, sistem de racire fara depuneri de gheata si ofera o capacitate de congelare de 9 kg/24 ore. PowerCooling este un sistem de inalta performanta ce asigura racirea rapida a noilor alimente introduce in compartiment si mentine temperatura constanta la interior. Panoul de control apare la deschiderea usii principale si de aici avem acces la reglajul temperaturii pentru cele doua zona. Exista si un display lcd de dimensiuni reduse ce afiseaza temperatura si eventualele erori.

Liebherr StickerArt CNst 4813 are un finisaj exterior multicolor si e usor de integrat in bucatariile moderne si nu numai. Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, iar manerele sunt incorporate. Exista un sistem de iluminare interior destul de eficient si caracterizat de un consum energetic redus. Nivelul de zgomot din timpul de doar 41 db incadreaza acest aparat in categoria celor silentioase. pentru amplasare trebuie avute in vedere urmatoarele dimensiuni: inaltime 201 cm, latime 60 cm, adancime 66 cm.

Leave a Reply