Meaco UK 20L e un dezumidificator caracterizat de un consum redus de energie electrica si recomandat pentru spatiile de pana la 55 mp. Poate fi folosit si pe post de purificator pentru aerul din locuinta. Higrostatul incorporat comanda functionarea sau oprirea aparatului in functie de nivelul de umiditate din camera. La interval de 30 minute ventilatorul va porni pentru a analiza o proba de aer, iar din acest moment aparatul poate porni pentru a mentine nivelul de umiditate in cote optime. Caracteristicile principale care il recomanda sunt date de capacitate pentru dezumidificare de 20 litri pe zi si debitul de aer de 160 mc pe ora.

Pretul este unul avantajos in aceasta perioada avand in vedere si eventualele reduceri. Producatorul precizeaza ca aceste aparate din promotie beneficiaza in mod gratuit de un filtru HEPA si se poate dovedi un aliat potrivit pentru eliminarea prafului, parului de animale, sporii de mucegai, acarieni sau praf. Poti verifica daca mai e disponibila oferta.

Meaco UK 20L are integrat un higrostat reglabil in trepte de cate 5% in intervalul 30-80%, ajustarea facandu-se cu butoane amplasate la indemana. Panoul de control este amplasat in partea superioara si il veti recunoaste pentru ca e inconjurat de un finisaj verde. Displayul electronic indica umiditatea din incapere, iar tastele suplimentare permit setarea umiditatii dorite, reglarea temporizatorului, a fluxului de aer sau blocarea accesului pentru a nu fi modificate setarile in mod accidental de catre copii.
Cele doua trepte de ventilatie da posibilitatea de reglaj in functie de necesitatile din fiecare gospodarie. E un aparat util pentru apartamentele care nu dispun de balcon sau camera speciala pentru uscarea rufelor. Este silentios in timpul utilizarii (nivel de zgomot de doar 46 db), asadar un aparat perfect pentru camerele de copii.Dezumidificatorul Meaco UK 20L e un aparat compact si se poate muta usor dintr-o camera in alta gratie rotilor de transport incluse. In partea superiora exista si manere speciale ce permit manevrarea lejera. Functia de temporizare da posibilitatea de a folosi aparatul timp de un interval setat, iar dupa expirarea acestui timp dezumificatorul pentru interior se va deconecta de la retea indiferent de nivelul de umiditate din camera. Senzorul special ce sesiseaza umplerea recipientului cu apa va semnaliza acustic asupra acestui aspect, aparatul oprindu-se in mod automat. Exista si posibilitatea de folosire continuua prin conectarea unui furtun ce va conduce apa rezultata in urma procesului de condensare catre exterior.

Meaco UK 20L cantareste circa 12 kg si e caracterizat de urmatoarele dimensiuni:  385x290x595mm. Se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar constructia compacta pune la dispozitie un aparat stabil. In spate exista si un loc special pentru rularea cablului util in situatia cand depozitati aparatul pentru climatizare in alta locatie.