MusicPAD H1 este un sistem multimedia disponibil la un pret special avand in vedere specificatiile tehnice. Este un ansamblu ce permite redarea fisierelor video si audio de pe alte medii de stocare (usb, bluetooth) sau redarea directa prin intermediul aplicatiilor SoundCloud si Anghami. Este foarte util si pentru a reda desene animate sau alte videoclipuri prin intermediul aplicatiei Youtube Kids. Se poate folosi acasa, la birou, la mini-petrecerile organizate cu diverse ocazii sau chiar si in concediile din diverse locatii.

Pret MusicPAD H1

MusicPAD H1 e disponibil la un pret bun in aceasta perioada avand in vedere faptul ca vine cu o reducere de circa 50%. E aparatul potrivit daca doresti mai mult decat o boxa simpla care reda muzica si cauti un aparat multimedia care poate reda si alte tipuri de fisiere. Verifica aici pretul actualizat.

Displayul TN capacitiv se remarca prin diagonala de 7 inch si rezolutiile acceptate de 1024 x 600 pixeli. Sistemul multimedia dispune de procesor quad core (Cortex A7) ce lucreaza la frecventa de 1200 MHz. Este un procesor produs de Rockchip care ofera randament bun alaturi de un consum redus de energie electrica. Memoria interna este asigurata de capacitatea de 8 gb, valoare ce poate fi extinsa cu un card microsd pana la 32 gb. Sistemul de operare instalat pe acest device este Android 5.1 Lollipop si cred ca nu ar mai trebui adaugate alte precizari privind navigarea prin meniu. Posibilitatile de conectare sunt urmatoarele: wi-fi, bluetooth, usb, iesire video hdmi, iesire audio.

Sursa de energie este asigurata de un acumulator Li-Ion de 7.4 volti si 2000 mAh. Incarcatorul standard beneficiaza de o mufa clasica de 2.5 mm si are o tensiune de iesire de 5 v la 2 A. Incarcarea se poate realiza si cu cablul usb-micro usb pe care il puteti conecta la alte device-uri.

Urmatoarele aplicatii se gasesc preinstalate pe acest aparat: Chrome, Hangouts, Drive, Gmail, Play Movies, Google Play, Google Search, Maps, Photos, Play Music, YouTube, Youtube Kids. La capitolul formate acceptate trebuie precizat faptul ca recunoaste majoritatea fisierelor cand vine vorba de muzica sau videoclipuri si fisiere gen TXT, LRC, PDF, EPUB pentru vizualizarea diferitelor documente.

Sonorizarea este asigurata de 2 difuzoare destul de performante. Se ofera o putere de iesire de 10 W, un sunet de calitate chiar si la trepte de volum ridicate.

Autonomia depinde de frecventa si modul de utilizare, iar producatorul promite o autonomie de pana la 200 ore in regim de asteptare, 7 ore pentru streaming muzica la volum normal, 2.5 ore pentru streaming video si 6 ore pentru redarea via bluetooth. Mi se par valori acceptabile avand in vedere ca in ziua de azi bateriile portabile sunt destul de ieftine si ofera destul de multe cicluri de incarcare pentru alte dispozitive.MusicPAD H1 se prezinta bine si din punct de vedere constructiv si iese in evidenta prin carcasa bine imbinata, culoare de finisaj neagra si dimensiuni de 120 x 117 x 350 mm. In partea frontala se observa si camera de 0.3 mpx ce poate fi folosita pentru a imortaliza cateva momente placute. Pachetul contine incarcator standard, telecomanda si cablul usb-micro usb.