Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Nei 19NE4000 – televizor hd ready cu display plat si timp de raspuns redus

Un televizor recomandat pentru bucatarie sau dormitor poate fi considerat si acest Nei 19NE4000. E vorba de un model cu diagonala de 19 inch (aproximativ 48 cm) care se prezinta bine din punct de vedere estetic si vine echipat cu un display plat capabil sa ofere imagini la calitate hd.

E unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piata, iar in acest buget nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce dotari. E potrivit pentru inlocuirea produsului vechi cu unul ce se bucura de consum energetic scazut, afiseaza imagini la calitate hd si care se prezinta bine din punct de vedere estetic.

Sunetul este asigurat de un sistem de sonorizare stereo ce emite o putere de 10 w. M-as fi asteptat mai mult la acest capitol, dar nu sunt o persoana ce asculta muzica la un nivel ridicat. Pentru pretentiosi exista posibilitatea de a conecta un sistem exterior de putere mai mare sau unul de tipul home cinema. In conditii normale de utilizare sunetul pus la dispozitie de Nei 19NE4000 este unul de calitate chiar si la volum ridicat.Pe partea specificatiilor video gasim un display plat ce masoara 48 cm in diagonala si care beneficiaza de timp de raspuns de doar 5 ms pentru a oferi imagini cursive. Culorile sunt naturale si cat mai aproape de realitate, iar detaliile sunt bine accentuate pentru vizionari de calitate. Unghiurile de vizibilitate nu sunt asa largi cum intalnim in cazul modelelor scumpe, dar ofera vizionari de calitate medie atunci cand nu privesti perpendicular pe directia ecranului.

Noul televizor Nei 19NE4000 arata bine la exterior, iar ca material de finisaj gasim un plastic de calitate de culoare neagra. Dimensiunile cu stand sunt definite de urmatoarele date: 437 x 296 x 165 mm, aparatul fiind compatibil si pentru montarea suspendata in cadrul unui perete. Are in componenta un tuner digital pentru receptia posturilor in formatele hd, un player multimedia pentru a reda fisierele de pe diverse medii de stocare si pune la dispozitie un sunet de calitate de putere medie. Intrarea usb, cea hdmi si cea scart ofera posibilitati de conectare cu alte aparate externe compatibile.

Leave a Reply