NEI este un brand prezent in Romania din anul 1993, iar produsele sale recente reusesc sa beneficieze de specificatii bune. Nei 32NE4000 face parte din aceasta categorie, iar aspectele care il recomanda sunt date de diagonala de 81 cm, rezolutia hd si unghiurile largi de vizibilitate.

Pret Nei 32NE4000

In ziua de azi calitatea este accesibila tuturor, iar televizoarul simplu NEI reuseste sa ofere un bun raport dotari/pret. E potrivit pentru amplasarea in dormitoare sau bucatarii, iar ca mod de amplasare puteti alege si suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special de tip VESA. Garantia standard e de 24 luni.

Displayul plat cu diagonala de 81 cm ofera vizionari la calitate hd (1366 x 768 pixeli) alaturi de un constrast dinamic de  1200:1 si o luminozitate de 180 cd/m2. Timpul de raspuns redus ofera o succesiune rapida a cadrelor, culorile sunt cat mai aproape de realitate, iar detaliile bine scoase in evidenta. Datorita unghiurilor de vizibilitate de 178/178 grade vizionarea continutului se poate face in conditii bune chiar si din pozitiile incomode. Partajarea continutului salvat pe alte dispozitive se poate face in cel mai scurt timp direct pe ecranul de tip led al noului televizor Nei 32NE4000 pentru o vizionare de calitate.Slotul CI+ ofera controlul programelor cu ajutorul telecomenzii incluse in pachetul de livrare. Se poate renunta in acest fel la vechiul decodor, la cablurile aferente si va puteti bucura de o receptie calitativ imbunatatita. Sonorizarea este un aspect care mi-a atras atentia datorita puterii generoase oferite de sistemul audio integrat. E vorba de unul de tip stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20 w. Conectarea unui sistem extern de putere mai mare nu cred ca este necesara, dar pentru pretentiosi exista si aceasta posibilitate prin intermediul mufei speciale. Conecatarea cu alte aparate externe se poate face prin intermediul porturilor usb si hdmi, iar intrarea speciala pentru pc ofera folosirea drept monitor pentru diverse aplicatii, jocuri sau vizionare continut direct de pe laptop sau pc.

Asadar, pentru cei ce doresc un televizor simplu care sa nu coste prea mult si sa ofere un sunet captivant, sunt de parere ca Nei 32NE4000 este o alternativa buna avand in vedere specificatiile tehnice. Arata bine pe o comoda tv in camera celor mici sau suspendat in bucatariile de suprafata redusa.