Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Nei 39NE4000, tv simplu cu diagonala de 99 cm

Televizorul Nei 39NE4000 e potrivit pentru cei ce doresc un device cu diagonala generoasa care sa afiseze imagini la calitate hd. Nu se merita sa platesti in plus pentru un alt brand sau pentru functii sau specificatii tehnice ce nu le vei utiliza. Intrarea speciala da posibilitatea de a-l folosi drept monitor pentru diverse aplicatii cum ar fi rularea jocurilor interactive pe un display plat cu diagonala mare sau afisarea filmelor direct de pe laptop sau pc.

Detalii complete gasesti aici

Noul televizor non smart Nei 39NE4000 a aparut in oferta magazinelor de profil si dispune de un pret corect avand in vedere specificatiile tehnice. Perioada de garantie e de 60 luni, iar transportul este asigurat in mod gratuit. Finisajul exterior e unul simplu si are la baza un plastic de culoare neagra, picioare de sustinere elegante si rama slim in zona ecranului cu rolul de a oferi o suprafata extinsa de vizionare. Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo de putere medie, dar care dispune de o fidelitate ridicata.

Imaginile sunt afisate la calitate hd ( 1366 x 768 pixeli) in cadrul display-ului plat cu diagonala de 99 cm. Luminozitatea de 300 cd/m2, unghiurile de vizibilitate largi ofera conditii optime pentru vizionarea filmelor, emisiunilor sau meciurilor de fotbal la o calitate superioara. Culorile sunt naturale, iar detaliile bine scoase in evidenta. Timpul redus de raspuns da o succesiune a cadrelor cat mai aproape de realitate. Receptia este asigurata de un tuner digital avansat, iar existenta slotului ci+ da posibilitatea de a renunta la vechiul decodor si cablurile aferente. Trebuie procurata doar cartela speciala de la societatea de cablu pentru care nu ar trebui sa platiti in plus vreo taxa. Playerul multimedia integrat este responsabil pentru redarea fisierelor de tipul imaginilor, videoclipurilor sau melodiilor.

Nei 39NE4000 este compatibil VESA – adica se poate monta suspendat in cadrul unui perete pentru a renunta la vechia amplasare pe comoda tv. Aspectul exterior este unul placut, asa ca aparatul va iesi in evidenta indiferent de modul de instalare.Posibilitatile de conectare sunt numeroase si ofera redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare (usb, hdmi) sau conectarea unui sistem audio exterior pentru cei ce doresc putere mai mare de iesire. Pachetul de livrare contine telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare in limba romana.

Leave a Reply