Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

NEI 40NE5000, led cu diagonala de 101 cm la super pret

Televizorul NEI 40NE5000 e recomandat celor ce doresc un model fara functii suplimentare care sa afiseze imagini la rezolutie full hd pe un display plat cu diagonala de 101 cm. E potrivit pentru amplasarea in camere de zi sau dormitoare ceva mai spatioase. Daca nu intentionezi sa folosesti functiile smart (navigare pe internet, aplicatii de divertisment sau pentru urmarirea serialelor) consider ca acest non smart din gama 2017 este alegerea potrivita avand in vedere pretul disponibil din aceasta perioada.

Pentru cei ce nu stiu, brandul Nei este prezent in tara inca din anul 1993, iar modelele actuale se bucura de specificatii bune si preturi corecte potrivite pentru toate bugetele. Garantia de 24 luni si transportul asigurat in mod gratuit sunt alte aspecte ce conteaza in momentul de fata.

Review-ul acesta contine idei principale ce recomanda noul televizor NEI 40NE5000 celor ce doresc un device modern care sa ofere vizionari la calitate superioara. Displayul este unul plat capabil sa ofere vizionari la calitate full hd (1920 x 1080 pixeli). Caracteristicile superioare (Noise Reduction, Comb filter, EPG )au rolul de a prelucra imaginile si de a scoate in evidenta detaliile. Culorile sunt naturale, iar timpul de raspuns redus ofera cadre fara intarzieri. Unghiurile de vizibilitate de pana la 176 grade ofera vizionari in conditii bune chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului. Sonorizarea are la baza un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20 W. Se gasesc integrate doua difuzoare capabile sa ofere un sunet puternic chiar si atunci cand volumul este la trepte ridicate. Exista si posibilitatea de a conecta un sistem audio extern de putere mai mare sau unul homecinema prin intermediul mufelor speciale.

Receptia posturilor este asigurata de un tuner digital dublu, iar alaturi de interfata ci+ putem scapa de vechiul decodor si telecomanda suplimentara. Cartela speciala se solicita de la societatea de cablu si nu ar trebui sa fiti taxati pentru acest lucru. Controlul se poate realiza in acest caz cu telecomnda televizorului NEi, iar calitatea receptiei va fi una substantial imbunatatita. Exista si un player multimedia integrat util in redarea fisierelor audio, video sau cele de tipul imaginilor.

NEI 40NE5000 ofera numeroase posibilitati de conectare utile pentru redarea fisierelor de pe medii de stocare externe (hdmi, usb), folosirea drept monitor pentru diverse aplicatii (intrare pc), conectarea sistemelor audio externe (iesire audio optica). Din punct de vedere estetic se prezinta bine, finisajul exterior avand la baza un plastic de calitate de culoare neagra. Picioarele de sustinere sunt unele clasice, iar daca acest aspect va dezavantajeaza puteti opta pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suportilor speciali.

NEI 40NE5000 se bucura de un consum energetic scazut datorita tehnologiilor avansate integrate si displayului plat ce nu consuma excesiv.

Leave a Reply