Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung UE22K5000 – tv led potrivit pentru un centru de divertisment acasa

Un televizor led cu diagonala redusa poate fi considerat si acest Samsung UE22K5000. E vorba de un device fara functii inteligente ce se bucura de specificatii bune, aspect exterior modern si consum energetic scazut. E un aparat recomandat pentru amplasarea in bucatarie sau intr-un dormitor de dimensiuni nu prea mari cum ar fi cel al copiilor. Diagonala de 22 inch (56cm) si suportul de sustinere cu suprafata mare de contact il recomanda pentr amplasarea in aceste spatii.

Pretul este unul echitabil avand in vedere ceea ce ofera producatorul prin intermediul acestui televizor: imagini de calitate full hd cu numeroase imbunatatiri, sunet clar si de putere medie si multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe ce permit redarea fisierelor media. Perioada de garantie de 24 luni si transportul gratuit sunt alte beneficii incluse in pretul momentului.

Displayul led plat este responsabil pentru redarea imaginilor la rezolutii de 1920 x 1080 pixeli. Contrastul este unul dinamic asigurat de caracteristica principala Mega DCR, iar calitatea imaginii si scoaterea in evidenta a detaliilor sunt asigurate de tehnologia Samsung Wide Color Enhancer Plus. Trebuie luat in seama si indicatorul pentru calitatea imaginii (PQI), indicator care in cazul modelului Samsung UE22K5000 atinge valoarea de 200. Vorbim aici de o calitate buna pentru imaginile afisate, iar principalul factor decisiv in acest caz este asigurat de rezolutia displayului led.Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce are integrate doua difuzoare si ofera o putere de iesire de 6w. Este suficient pentru camera unde va si instalat televizorul non-smart, dar pentru pretentiosi exista si conectori speciali ce permit atasarea unui sistem extern de putere mai mare sau chiar unul din categoria home cinema. la capitolul receptie si transmisie gasim integrat un tuner digital dublul DVB-T2C si o intrare clasica pentru antena. Samsung UE22K5000 reda fisierele mutimedia de genul imaginilor, videoclipurilor sau fisierelor audio cu ajutorul unui player digital capabil sa citeasca destul de multe formate. Slotul ci+ permite atasarea si receptia canalelor in formatele acceptate cu ajutorul cartelei de la firma de cablu fara a mai fi nevoie de decodorul extern, telecomanda suplimentara sau cablurile aferente. Iesirea audio optica permite conectarea pentru dispozitivele audio compatibile in acest sens. ConnectShare da posibilitatea de a viziona filme si fotografii direct de pe suportul USB. Cele doua porturi HDMI incluse le puteti gasi numeroase intrebuintari cum ar fi conectarea unei console pentru jocuri sau o camera video.

Televizorul Samsung UE22K5000 arata bine din punct de vedere estetic, iar designul modern este asigurat de o culoare de finisaj inchisa, margini slim in zona ecranului pentru a oferi o suprafata extinsa de vizualizare si un stativ de sustinere lucios. E un device ce se bucura de un consum energetic redus datorita displayului led si tehnologiilor avansate.

Leave a Reply