Televizoarele non smart sunt inca la cautare si modele similare cu Philips 32PHS4001/12 sunt destul de multe pe piata. Chiar daca face parte din gama 2016 reuseste sa ofere un echilibru perfect intre expunerea imaginilor de calitate si un sunet eficient si puternic.

Pret si review Philips 32PHS4001/12

Modelul de fata dispune de un pret special si este recomandat celor ce dispun de un buget mediu si doresc un aparat potrivit pentru amplasarea in camerele normale.

Caracteristicile video au la baza ecranul plat cu diagonala de 80 cm, luminozitatea oferita de 200 cd/m2 si cateva caracteristici superioare folosite cu rolul de a imbunatati imaginile oferite: LED Backlit, Digital Crystal Clear, HD Ready. Este un aparat potrivit pentru dormitoare sau bucatarii, dar daca doriti ceva pentru camera de zi va puteti indrepta catre modele cu diagonala mai mare

Philips 32PHS4001/12 e pregatit oricand sa ofere redarea fisierelor de diferite tipuri de pe mediile de stocare externe. Se poate folosi si drept monitor pentru diverse aplicatii sau vizionarea filmelor direct de pe laptop sau pc. Tunerul digital performant ofera acces catre receptia posturilor in format hd, iar slotul ci+ permite vizionari la calitate superioara alaturi de cartela inteligenta de la societatea de cablu. Porturile hdmi, usb si iesirea audio completeaza gama de conexiuni pentru acest aparat.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 16 w.

Faptul ca nu are functii smart reprezinta un dezavantaj pentru multe persoane, dar sunt de parere ca in dormitor sau bucatarie nu e nevoie de tehnologii asa avansate. Televizorul se prezinta bine si din punct de vedere estetic si vine finisat pe negru clasic. Are doua piese de sustinere, dar poate fi montat si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special.