Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Pyramis FSK185 Black Glass – combina frigorifica cu finisaj din sticla neagra

Pyramis FSK185 Black Glass este o combina frigorifica recomandata pentru bucatariile moderne sau cele open-space. Nu va recomand sa o incadrati sau incorporati pentru ca arata destul de bine, iar sticla neagra ii da un aer de eleganta si rafinament. manerele sunt bine incorporate si pastreaza liniile aparatului. Sta bine si din punct de vedere al specificatiilor tehnice si ofera un volum total de 300 litri, compartiment special pentru fructe si legume si sistem de racire de tip NoFrost. Acest ultim aspect se traduce printr-un consum energetic scazut (clasa A+), racire rapida a celor doua compartiment si nivel de zgomot redus la functionare.Inaltimea de 186 cm nu ar trebui sa puna probleme privind modul de amplasare, iar adancimea de 60 cm si latimea de aceeasi valoarea sunt dimensiuni obisnuite pentru o combina frigorifica normala. Usile sunt reversibile si acesta dotare permite modificarea pozitiei de deschidere in functie de necesitati. Finisajul exterior are la baza sticla de culoare neagra si am afirmat si mai sus ca este una dintre dotarile cu care iese in evidenta.

Compartimentare Pyramis FSK185 Black Glass

Frigiderul beneficiaza de o pozitie clasica (superioara) si pune la dispozitie un volum de 210 litri. Spatiul este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Usa pune la dispozitie alte patru suporturi utile pentru racirea sticlelor si diferitelor recipiente. Partea inferioara din acest spatiu este ocupata de compartimentul special pentru fructe si legume care ofera conditii optime ce duc la pastrarea indelungata pentru acest acest tip de alimente.

Congelatorul ofera spre depozitare circa 91 litri si are in componenta 3 compartimente transparente si usor de detasat. Capacitatea de congelare din aceasta zona este de circa 5 kg/24 ore.

Pyramis FSK185 Black Glass este aparatul potrivit pentru cei ce doresc ceva elegant si destul de spatios la interior. Are un consum energetic scazut, usi reversibile si un nivel de zgomot de circa 40 db. Electrocasnicele Pyramis ies in evidenta prin designul exterior reusit si am vazut hote, cuptoare si plite care arata destul de bine din acest punct de vedere.

Leave a Reply