Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Retro Bompani BOCB670/N – combina frigorifica cu aspect retro

Finisajul retro e unul dintre cele mai cautate in ziua de azi atunci cand vine vorba de echiparea bucatariei cu electrocasnice. Retro Bompani BOCB670/N e o combina frigorifica din clasa premium ce iese in evidenta prin designul exceptional de la exterior. E usor de integrat in bucatariile moderne si spatioase, iar manerele si rotunjirea carcasei din partea superioara sunt principalele aspecte ce vor iesi in evidenta. Paleta de culori disponibila e destul de variata si puteti alege una dintre cele 12 culori in functie de finisajul actual din bucatarie – vezi aici culori disponibile 

Volumul total atinge valoarea de 302 litri si incadreaza aparatul in categoria celor spatioase. E recomandat pentru familiile numeroase ce doresc pastrarea la rece sau congelat a cantitatilor mari de alimente. Racirea este asigurata de sisteme individuale de racire de tipul NoFrost. Acestea au avantajul ca solicita mai putin compresorul si acest aspect se traduce printr-un consum energetic redus. Racirea se face fara depuneri de gheata, iar condensul de la interior este eliminat catre exteriorul aparatului pentru a se evapora. In acest fel umiditatea nu se instaleaza pe alimente sau partile componente ale aparatului rezultand o perioada mai lunga de pastrare si o rezistenta in timp pentru combina frigorifica.

Frigiderul Bompani ofera spre racire un volum de 217 litri. Compartimentarea este asigurata cu 4 rafturi din sticla securizata. 3 dintre acestea sunt ajustabile pe inaltime si pot sustine pana la 50 kg. Usa are incorporate 4 rafturi cu insertii cromate ce ofera suport pentru racirea sticlelor sau recipientelor de diferite inaltimi. Cele doua compartimente pentru fructe si legume asigura conditii optime pentru a le pastra perioade mai indelungate de timp. Congelatorul are 3 rafturi incapatoare, iar volumul disponibil din aceasta zona este de 85 litri.

Retro Bompani BOCB670/N se prezinta bine din punct de vedere estetic. Finisajul negru este potrivit pentru cei ce cauta ceva diferit comparativ cu clasicul alb. Manerele beneficiaza de o costructie retro si sunt amplasate intr-o pozitie ce permit deschiderea lejera a usilor. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: 188 cm inaltime 69 cm adancime, 60 cm latime.

Leave a Reply