Actuell t2000i e o banda de alergat electrica ce beneficiaza de un pret corect comparativ cu specificatiile de care dispune: motor electric cu putere maxima de 3 cp, greutate maxima a utilizatorului de 110 kg, programe de alergare diferite, posibilitate de inclinare pe 3 nivele. Aparatul dispune de manual de utilizare pentru a oferi o intelegere mai usoara a functiilor integrate. Parerile gasite despre acest aparat fitness sunt in mare parte pozitive si acorda o nota totala de 4.88 din maxim 5.

Review Actuell t2000i

Benzile de alergare sunt aparate casnice ce pot fi folosite pentru antrenament la domiciliu, pierdere in greutate sau recuperare medicala la sfaturile specialistilor. Motorul electric asigura o viteza maxima de 12 km/ora, parametru reglabil manual prin intermediul tastelor speciale sau in mod automat prin intermediul folosirii programelor incluse in grila. Inclinarea se face in mod manual pe 3 nivele si asigura trepte de intensitate diferite in ceea ce priveste alergare pe covorul rulant. Acesta are dimensiuni optime (122 x 42 cm) pentru a oferi un rujal in conditii depline de siguranta.

Actuell t2000i se prezinta bine din punct de vedere constructiv si estetic si se integreaza usor in decorul oricarei camere. Este un model pliabil cu roti de transport incluse si va fi usor de mutat si depozitat dupa folosire. Este pliabila pe cilindru, iar deplierea se realizeaza in mod automat prin intermediul sistemului hidraulic al cilindrului. Partea superioara este rezervata pentru manerele de sustinere si panoul de control. In cadrul manerelor de sustinere sunt integrati senzori speciali ce ofera monitorizarea sedintelor de antrenament si afiseaza informatiile in cadrul displayului lcd: distanta parcursa, timp, calorii consumate, puls in timp real, viteza de alergare. Suportul pentru tableta/telefon e util pentru cei ce doresc ascultarea melodiilor favorite prin intermediul portului mp3 integrat. Exista si un suport pentru a sustine un recipient util pentru hidratarea in timpul antrenamentelor. Cele 12 programe incluse asigura inceperea rapida a sedintelor de antrenament fara a defini in mod manual viteza de alergre si timpul. Sistemul pentru amortizarea socului la alergare protejeaza articulatiile asigurand un rulaj in conditii de siguranta, iar mecanismele interioare permit o functionare lina si silentiosa asigurand antrenament cu banda de alergare Actuell t2000i chiar si pe timp de seara fara a-i deranja prea mult pe cei din jur. Cheia magnetica se ataseaza de sportiv si opreste in cel mai scurt timp motorul electric in cazul aparitiei unui dezechilibru pe suprafata de alergare. Greutatea maxima suportata e de 110 kg, aspect ce o face usor de folosit de catre toata familia.