Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 65MU7002, smart tv cu diagonala de 163 cm si standard PQI 2300

Samsung 65MU7002 va iesi in evidenta indiferent de modul de amplasare, iar principalele aspecte care il recomanda sunt asigurate de diagonala de 163 cm (65 inch), tehnologiile avansate pentru prelucrarea imaginilor si sonorizarea asigurata de un sistem audio performant (Dolby Digital Plus, DTS Codec). Seria MU7002 a fost lansata de producator pe la finele anului 2017 si e caracterizata de aparate smart cu specificatii bune ce ofera experiente inedite in timpul vizionarilor.

Noul televizor smart Samsung 65MU7002 se bucura de un pret corect comparativ cu ceea ce ofera, iar aici trebuie sa luam in calcul si diagonala ecranului care masora 163 cm. Caracteristicile superioare pentru imagine vor fi detaliate in cadrul acestui review, dar trebuie sa ai in vedere ca si acestea au un cuvant de spus asupra pretului final. Alte beneficii incluse in pret sunt asigurate de transportul gratuit si perioara de garantie de 24 luni ce poate fi extinsa dupa preferinte.Displayul plat este capabil sa redea imagini la calitate ultra hd (3840 x 2160 pixeli), iar principalele caracteristici superioare pentru imagine au rolul de asigura un contrast stabilit in mod dinamic, culori naturale si cursivitate naturala a cadrelor de imagine. Detaliile sunt bine scoase in evidenta, beneficiaza de iluminare suplimentara, iar claritatea este asigurata de contrastul puternic si tehnologia Local Dimming Face. Folosirea drept monitor in cazul jocurilor interactive poate asigura experiente noi datorita suprafetei extinse pentru vizualizare, aspect intarit si de marginea slim din zona ecranului.

Samsung 65MU7002 ofera un sunet de calitate sustinut cu brio de sistemul stereo ce are integrate doua difuzoare de cate 20 w fiecare. Caracteristicile superioare pentru sunet il ajusteaza pentru a fi in perfecta concordanta cu calitatea imaginii.

Tunerul digital dublu DVB-T2CS2 x 2 si intrarea clasica pentru antena sunt componentele principale ce asigura receptia si transmisia in cadrul acestui smart tv. Playerul multimedia integrat e capabil sa citeasca formatele actuale atunci cand vine vorba de fisiere audio, video sau de imagini. Noul smart tv Samsung 65MU7002 se prezinta bine si la capitolul conexiuni si ofera posibilitati variate de conectare cu aparatele externe: 4 porturi hdmi, 3 porturi usb, wi-fi integrat pentru acces la internet, iesire audio optica. Slotul ci+ nu mai este o surpriza pentru nimeni si cred ca stiti ca puteti renunta in acest fel la vechiul decodor si cablurile aferente si sa va bucurati de un nivel de receptie calitativ imbunatati cu ajutorul cartelei de la societatea de cablu.

Televizoarele Samsung au impresionat mereu la capitolul design si acesta inca este un factor decisiv ce asigura selectia dintre branduri. Samsung 65MU7002 are dimensiunile cu stand de 1445.1 x 913.3 x 289.6 mm, iar pentru amplasare puteti opta pentru varianta clasica asigurata de o comoda tv sau una moderna asigurata de montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suporturilor speciali de tip VESA. Acest device e recomandat celor ce doresc un aparat 2 in 1 (acces rapid la functii smart  si vizionari la standarde 4K pe un display cu diagonala impresionanta). Youtube, Netflix, Amazon Video, HBO GO sunt instalate in mod implicit si reprezinta o varianta comoda pentru vizualizarea continutului online. Controlul pentru toate functiile se poate asigura cu telecomanda inclusa in pachetul de livrare, iar comanda vocala reprezinta o alta tehnologie moderna de care trebuie sa profitam. Sistemul de operare Tizen este specific acestor aparate si este caracterizat de o navigare lejera si gasirea rapida a continutului dorit.

Leave a Reply