Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Saeco Poemia HD8425/19 – incepe ziua cu o cafea preparata corect

Saeco Poemia HD8425/19 este un espressor manual capabil sa prepare cafea sau cappuccino cu minim de efort si cu un cost redus. Arata bine din punct de vedere estetic si se integreaza cu usurinta in orice tip de bucatarie datorita contrastului dintre negru si argintiu. Cantareste in jur de 4 kg, are cablu de alimentare lung de circa 1 m si se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 200 x 265 x 297 mm.

Din punct de vedere al specificatiilor generale se lauda cu puterea de 950 w, rezervorul de apa de 1,25 litri si presiunea de lucru de 15 bar. Se poate alimenta cu cafea macinata sau cu capsule compatibile. Componentele sunt detasabile pentru a se curata si igieniza corespunzator.

In plan frontal se observa panoul de control usor de folosit. E vorba de un buton care lucreaza in trei pozitii: oprit, preparare cafea si spumare pentru laptele ce va fi folosit ulterior in bauturile de tip cappuccino. Ledurile de culoare rosie din partea laterala avertizeaza cand aparatul este gata de folosire pentru ca trebuie acordat ceva timp intre momentul conectarii la reteaua electrica si momentul cand acesta va fi pregatit de utilizare.

Saeco Poemia HD8425/19 este aparatul potrivit pentru cei ce prefera cafeaua in orice moment al zilei. Asigura o presiune ridicata petnru extragerea completa a aromei din cafeaua macinata si poate prepara doua cesti in acelasi timp. Castile pot fi preincalzite in partea superioara a aparatului, iar dupa preparea bauturilor acestea sunt mentinute la temperatura optima datorita plitei cu functie de mentinere caldura.

Leave a Reply