Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 32M5002, tv simplu cu rezolutie full hd si ecran de 82 cm

Tot din categoria televizoarelor non-smart face parte si acest model Samsung 32M5002 si e caracterizat de un display plat cu diagonala de 82 cm, rezolutie full hd pentru imaginile afisate, tuner digital pentru receptia posturilor si multiple posibilitati de conectare.

Parerile pe internet sunt impartite, dar eu cred ca nu e nevoie sa platesti un pret pentru functiile smart daca nu intentionezi sa le folosesti. E adevarat ca acestea isi gasesc utilitate in ziua de azi, dar pentru un device potrivit pentru bucatarie sau dormitorul celor mici nu cred ca se impun astfel de dotari. Imaginile afisate beneficiaza de multiple imbunatatiri, iar avand in vedere aceste aspecte se poate afirma ca pretul este unul corect potrivit pentru un buget mediu. Continutul afisat este analizat folosind algoritimi avansati pentru a filtra si reduce nivelul de zgomot al imaginii. Ultra Clean View incearca in acest caz sa ofere vizionari la calitate full hd indiferent de sursa video. Tehnologia Micro Dimming Pro integrata in noul televizor simplu Samsung 32M5002 ofera claritate si contrast pentru imaginii prin producerea tonurilor intense de negru si nuante de alb stralucitor.Indicatorul pentru calitatea imaginii in cazul acestui model are valoarea de 200. 

Sistemul audio integrat este unul stereo si ofera o putere de iesire de 10 W. Si aici exista cateva caracteristici superioare (Dolby Digital Plus, DTS Codec) cu rolul de a oferi un sunet de calitate si a exista o concordanta intre imaginile afisate si sunetul livrat. Pe partea de conexiuni gasim cam tot ce e nevoie pentru a conecta multiple aparate si a vedea continutul direct pe displayul plat cu diagonala de 82 cm: porturi hdmi, usb. Iesirea audio optica permite atasarea unui sistem audio sau home cinema pentru experiente noi in cadrul meciurilor de fotbal sau filmelor de actiune. Slotul pentru card PCMCIA permite receptia posturilor in formatele acceptate fara sa fie nevoie de un decodor extern. Cartela speciala o puteti solicita de la societatea de cablu si renunta in momentul de fata la cablurile aferente si telecomanda suplimentara. Samsung 32M5002 are un tuner digital (DVB-T/C) util pentru receptia semnalelor codate digital prin intermediul antenelor de emisie tv teresetre sau prin cablu. Culoarea de finisaj e una obisnuita in cazul televizoarelor Samsung, iar constructia reusita se poate observa la imbinari si la marginile slim din zona ecranului ce ofera o suprafata mare pentru vizionare. Modalitatile de amplasare sunt variate, iar in cazul in care optati pentru o comoda tv trebuie sa stiti ca Samsung 32M5002 masoara in lungime 741 mm. Pachetul de livrare contine aparatul, cablul de alimentare, manualul de utilizare in limba romana si telecomanda.

Leave a Reply