Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 40MU6102 – smart tv elegant si rafinat

Diagonala de 100 cm este cea mai folosita in ziua de azi atunci cand vine vorba de un smart tv potrivit pentru un buget mediu. Samsung 40MU6102 se incadreaza in aceasta categorie si pune la dispozitie imagini la rezolutii ultra hd (3840 x 2160 pixeli), culori naturale si experiente noi cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. A aparut pe la inceputul anului 2017 si se prezinta bine si din punct de vedere al desgnului exterior. Poate fi folosit drept monitor pentru rularea unor jocuri sau vizionarea filmelor direct de pe laptop sau pc.

Pret Samsung 40MU6102

Modelul Samsung este unul din clasa de mijloc si din aceasta cauza dispune de un pret special. Alte modele au preturi ceva mai piperate, dar asta doar din cauza marimii diagonalei, pentru ca celelalte dotari sunt asemanatoare. A aparul deja in oferta magazinelor online si beneficiaza de perioada de garantie de 24 luni si transport gratuit. In coletul de livrare vei gasi telecomanda cu control vocal, manual de utilizare in limba romana si cablul de alimentare.

Review Samsung 40MU6102

Rezolutiile ultra hd ofera detalii vii cu rezolutia de patru ori mai mare decat in cazul unui televizor full hd. Vizionarile sunt excelente datorita culorilor si luminozitatii realiste. De asemenea, tehnologia UHD Dimming imparte ecranul in mai multe parti pentru a optimiza culoarea, claritatea si a scoate in evidenta nivelurile de alb si negru pentru un contrast bun.Diagonala de 100 cm il face potrivit pentru camerele de zi de dimensiuni normale, iar distanta de privit nu trebuie sa fie asa de mare cum a fost in cazul lui Samsung 50MU6102. Sunetul oferit este unul de calitate chiar si treptele superioare si de acest lucru este responsabil sistemul audio stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 2 x 10 w.Partea de receptie are la baza un tunner digital DVB-T2C, iar slotul ci+ ofera posibilitatea de a renunta la vechiul decodor, la cablurile aferente si la telecomanda suplimentara. Samsung 40MU6102 are multiple posibiltiati de conectare cu aparatele specifice, dar si cu cele clasice prin intermediul urmatoarelor porturi: usb, hdmi, intrari component, iesire audio optica si wi-fi integrat pentru acces la internet. Tot in aceasta serie este incadrat si modelul cu diagonala de 189 cm – Samsung 75MU6102.La exterior gasim un aparat ce beneficiaza de un aspect modern, finisaj negru si margini slim in zona ecranului. Piciorul de sustinere are un design nou datorita insertiilor metalice si arata elegant in cadrul unei comode tv. Poti opta si pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special.

Leave a Reply