Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 49MU7002 – pret, review si specificatii tehnice

Samsung 49MU7002 face parte din seria recenta lansata de producatorul sud-coreean si e caracterizat drept un smart tv potrivit pentru cei ce doresc vizionari la standarde de calitate 4 k pe o diagonala impresionanta.

Pret Samsung 49MU7002

Pretul e unul corect comparativ cu ce pune la dispozitie aparatul. Imaginile sunt de calitate (ultra hd), diagonala e una generoasa si potrivita pentru sufragerii spatioase, iar designul slim intareste ideea de un device premium. perioada de garantie standard e de 24 luni, iar transportul este asigurat in mod gratuit – detalii se gasesc aici.

Sonorizarea in cadrul modelului Samsung este asigurata de un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 40W. In acest sens exista 2 difuzoare, dar si numeroase caracteristici pentru imbunatatirea semnalului audio: Dolby Digital Plus, DTS Codec, Woofer, Multiroom Link, Bluetooth Audio.

Review Samsung 49MU7002

Diagonala de 123 cm este cea mai mica din aceasta serie, iar pentru pretentiosi exista chiar si modelul cu diagonala de 208 cm( Samsung 82MU7002). Displayul plat nu mai este pentru nimeni o noutate, iar consumul energetic redus este important in cazul acestor aparate. Samsung 49MU7002 afiseaza imagini la calitate 4 k uhd ( 3840 x 2160 pixeli). Exista si o serie de caracteristici cu rolul de a prelucra imaginile: HDR1000/Extreme – scoaterea in evidenta a detaliilor, Dynamic Crystal Color – culori cat mai aproape de nuantele naturale, Motion Rate 240 – variaza in functie de lungimea diagonalei si ofera o vizionare lina fara imagini ce pot deveni neclare, Precision Black – prelucreaza culoarea negra pentru a fi mai intensa si albul pentru a fi mai stralucitor, Peak Illuminator – pune accent pe iluminarea zonelor in scenele intunecate.La capitolul transmisie/receptie gasim integrat un tuner digital dublu (DVB-T2CS2) ce are incorporata si mufa clasica de antena. Slotul ci+ permite conectarea rapida a cartelei procurata de la societatea de cablu, iar in acest fel puteti sa va lipsiti de vechiul decodor, de cablurile aderente si de telecomanda suplimentara. In acest caz receptia va fi una calitativ imbunatatita. Playerul multimedia reda fisierele audio, video sau imaginile si stie sa citeasca majoritatea formatelor actuale. Conectarea la internet este esentiala pentru accesul la functiile smart. O puteti face in mod clasic – cablu de internet lan – sau prin intermediul tehnologiei wifi. Iesirea audio optica e esentiala pentru conectarea unui sistem stereo de putere mai mare, dar am afirmat mai sus ca sunetul oferit de Samsung 49MU7002 este unul de calitate, iar nivelul maxim ofera o experienta uluitoare. Porturile usb si hdmi sunt cunoscute de toata lumea si permit conectarea cu diverse aparate externe.

Functiile smart permit accesul catre divertisment, navigare pe internet sau vizionare seriale prin intermediul aplicatiilor specializate. Smart View permite conectarea telefonului la device si vizualizarea continutului rapid pe o diagonala impresionanta. Smart Hub ofera acces la continut cand e vorba de video, imagini sau alte tipuri de fisiere. Televizorul smart recunoaste mult mai rapid aparatele ce s-au conectat prima data pentru o vizualizare rapida a continutului multimedia.

Samsung 49MU7002 are un design reusit si este exemplul cel mai elocvent in ceea ce priveste avansul tehnologic. Solutia pentru gestionarea cablurilor le aduna pe toate in partea din spate a aparatului pentru a pastra ordine pe comoda tv. Din orice unghi ai privi arata excelent si se cunoaste aspectul premium impus de brand. Rama din partea stanga, dreapta si cea superioara este aproape invizibila si aceasta caracteristica se va simti in timpul vizionarilor filmelor sau emisiunilor sportive si nu numai. Toate functiile aparatului sunt controlate printr-o singura telecomanda, iar controlul vocal navigarea este la indemana in orice situatie.Samsung 49MU7002 cantareste circa 17 kg, iar ca materiale de finisaj veti gasi un plastic de culoare neagra si argintie. Picioarele de sustinere beneficiaza de un finisaj modern si ofera stabilitate aparatului. Ca si posibilitati de conectare puteti opta pentru una clasica – comoda tv sau una moderna – montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suportului special tip VESA. As opta pentru a doua varianta pentru economie de spatiu si pentru un efect vizual placut in camera de zi. Consumul de la retea este de circa 170 w.

Leave a Reply