Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Seria MU9002 de la Samsung – smart tv-uri cu ecran curbat si sunet captivant

Seria MU9002 de la cunoscutul producator Samsung este alcatuita din trei aparate ce se diferentiaza prin marimea diagonalei: 49MU9002 – 123 cm, 55MU9002 – 138 cm si 65MU9002 – 163 cm. Designul fara margini, curbura optima a ecranului si aspectul elegant din orice punct sunt aspectele cele mai importante pe plan estetic. Pe partea specificatiilor video vorbim de un display led curbat ce are la baza tehnologia HDR 4K.

Pret pentru aparatele din seria MU9002 Samsung

Pretul pare unul corect avand in vedere diagonala ecranului, tehnologiile integrate pe plan video si sonorizarea pusa la dispozitie. Functiile smart si curbura displayului led sunt alte aspecte ce influenteaza mai mult sau mai putin pretul.

Caracteristicile superioare prezentate in acest review sunt responsabile pentru prelucrarea imaginilor, scoaterea in evidenta a detaliilor si reglarea luminozitatii:

  • Motion Rate 240 – variaza in functie de dimensiunea televizorului si il veti gasi activ mai ales in scenele din lumea sporturilor sau cele in miscare. Actiunea este una lina, dar in acelasi timp rapida fara imagini ce pot parea neclare;
  • HDR1000/Extreme – detalii si experienta cinematografica in fiecare scena datorita puterii de iluminare a High Dynamic Range-ului;
  • Dynamic Crystal Color – vizionari pline de culori clare, vibratie dinamica;
  • Ultra Black minimizeaza reflexiile si ofera imagini ce dispun de un contrast maxim. prin absorbtia luminii se pot vedea scene pline de detalii indiferent de nivelul de lumina din camera;

Seria MU9002 se bucura de aparate care arata bine din punct de vedere estetic. Observati si din poza alaturata ca e vorba de un aparat premium care arata bine din orice unghi. Se imbina perfect cu decorul oricarei camere, iar rama minimalista si spatele plat accentueaza aceasta idee.Un sistem audio performant se impunea in cadrul acestor modele, iar puterea de 40 w consider ca este necesara pentru orice sufragerie. Sunetul este unul de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului, iar caracteristicile superioare ofera o prelucrare optima in functie de natura vizionarilor oferite de display. Piciorul de sustinere este de dimensiuni optime si ofera o stabilitate ridicata a aparatului. Dispune de curbura asemanatoare cu a ecranului, iar finisajul exterior e unul metalic. Partea smart integrata in modelele din seria MU9002 ofera acces catre aplicatii numeroase, navigare pe internet, vizionare videoclipuri de pe YouTube sau direct in cadrul aplicatiilor specializate pentru seriale. Continutul este organizat pe ecranul intreg, iar inainte de deschidere e disponibila si o previzualizare. Smart View permite conectarea si controlul rapid realizat cu ajutorul telefonului mobil de tip smart-phone. Controlul vocal este o tehnologie avansata care pune legatura dintre aparat si utilizator pe primul plan. Arata bine pe o comoda tv de inaltime optima, dar un efect vizual placut poate fi obtinut si prin suspendarea in perete cu ajutorul unui suport special pentru televizoarele Samsung.

Posibilitatile de conectare sunt numeroase si permit conectarea cu aparatele externe sau redarea fisierelor de pe medii de stocare externe: porturi hdmi, usb, iesire audio optica, slot ci+, wi-fi integrat, mufa pentru conectarea cablului LAN. Receptia este asigurata de un tuner digital dublu ce are integrata si o intrare clasica pentru antena. avantajul oferit in acest caz e dat de faptul ca nu mai e nevoie de un decodor extern pentru receptie, cartela de la societatea de cablul si slotul ci+ rezolvand aceasta problema alaturi de un nivel calitativ ridicat al imaginilor oferite.

Leave a Reply