Samsung 50MU6102 este un smart tv din gama 2017 care are incorporate tehnologii necesare pentru a pune la dispozitie imagini de calitate, sunet puternic si clar alaturi de functii smart avansate pentru o experienta placuta in orice locuinta. Aspectul exterior este capitolul care uimeste pe toata lumea si multi dintre noi cred ca iau in considerare si acest aspect. Samsung 50MU6102 dispune de un design modern, constructie slim, rame inguste in zona ecranului si un cadru de sustinere redesenat ce beneficieaza de un aspect metalic. Arata bine pe orice comoda tv, dar un efect placut este asigurat si prin montarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip Vesa 400 x 400. Cantareste circa 12 kg, iar dimensiunile cu stand sunt urmatoarele: 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm.

Pret Samsung 50MU6102

Modelul Samsung beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Il poti gasi in unele magazine online la un pret special alaturi de transport gratuit, perioada de garantie de 24 luni si deschiderea coletului la livrare. Poti verifica cateva oferte si la finalul acestui articol. pachetul contine telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare in limba romana. 

Review Samsung 50MU6102

Imaginile afisate dispun de rezolutii 4K si vor oferi experiente nemaintalnite pe acest plan. Diagonala de 125 cm il face usor de instalat intr-o camera de zi spatioasa, dar trebuie sa aveti in vedere si distanta de vizionare care trebuie sa fie destul de mare. Pentru cei ce doresc un model cu diagonala impresionanta se pot citi review-ul despre Samsung 75MU6102. Ecranul led afiseaza imagini de calitate, culori naturale, succesiunea optima a cadrelor. Un cuvant de spus aici il au si urmatoarele caracteristici superioare: HDR, Micro Dimming: UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus.Posibilitatile de conectare sunt numeroase si permit legatura dintre smart-tv si aparatele externe: usb, hdmi, slot ci+, wi-fi, intrari component, intrare video, iesire audio optica. Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 20 w. Sunetul este unul clar chiar si la trepte ridicate ale volumului. Puteti opta si pentru atasarea unui sistem audio extern prin intermediul mufelor mai sus amintite. Partea de functii smart (Star-Light 40DM6500) este una usor de utilizat datorita procesorului puternic si sistemului de operare intuitiv.