Samsung 55MU6222 e un smart tv recomandat celor ce doresc un device cu ecranul curbat, diagonala generoasa si un sunet captivant datorita sistemului audio de 20 W. Seria MU6222 este una recent aparuta pe piata, iar o caracteristica importanta a acesteia e data de faptul ca aparatele componente beneficiaza de ecrane curbate pentru experiente noi in timpul vizionarilor si un aspect modern in living.

Pret Samsung 55MU6222

Chiar daca este un model din clasa premium, beneficiaza de un pret corect comparativ cu tehnologiile puse la dispozitie. Televizorul inteligent se prezinta bine din punct de vedere estetic, calitatea imaginilor este ultra hd, iar accesul la functile smart da posibilitatea de a naviga pe internet sau a viziona videoclipuri sau seriale prin intermediul aplicatiilor speciale.  Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20W. Ca si caracteristici superioare gasim urmatoarele: DTS Codec, Multiroom Link, Dolby Digital Plus.

Displayul plat beneficiaza de un consum energetic redus, iar caracteristicile superioare prelucreaza imaginile pentru a oferi un constrast optim, detalii bine scose in evidenta si culori cat mai aproape de cele naturale. Rezolutia ultra hd (3840 x 2160 pixeli) pusa la dispozitie si diagonala generoasa a ecranului ofera senzatii noi in timpul vizionarilor tv, iar constructia curbata concentreaza privitul asupra ecranului.Contrastul optimizat reuseste sa  Unghiurile de vizibilitate sunt destul de largi si permit vizionari de exceptie din pozitii incomode. Displayul curbat beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare pentru imagine: UHD Up-Scaling, UHD Dimming, PurColor, PQI 1300, Auto Motion Plus. Rezolutia ultra hd e de patru ori mai mare decat rezolutia hd, iar diferente se pot observa mai ales cand vizionati material 4k care este din ce in ce mai prezent pe piata.Diagonala de 138 cm il face potrivit pentru instalarea in camerele de zi spatioase, iar ca modalitate de amplasare se poate opta si pentru suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special de tip VESA. Piciorul de sustinere are un aspect metalic si beneficiaza de un unghi de curbura asemanator cu cel al ecranului. Aspectul premium iese in evidenta si este accentuat de marginea slim din zona ecranului, plasticul de calitate si grosimea redusa a aparatului.

Tunerul digital triplu este responsabil pentru receptia posturilor hdtv criptate, iar slotul ci+ elimina decodorul vechi, cablurile aferente si telecomanda suplimentara. Receptia este substantial imbunatatita in acest caz. Samsung 55MU6222 dispune de posibilitati de conectare varaite, iar porturile hdmi si usb permit redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare externe. Conectarea la internet se poate face in modul clasic cu ajutorul cablului sau prin intermediul tehnologiei wi-fi daca vreti sa renuntati la cabluri. Iesirea audio optica permite conectarea unui sistem audio extern de putere mai mare sau un sistem home cinema. E un televizor inteligent din gama 2017 care merita putina atentie pentru ca beneficiaza de specificatii bune, are o diagonala impresionanta si permite accesul la functiile smart prin intermediul unui meniu usor de folosit.