Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 55Q6F – smart tv cu ecran QLED de 138 cm din editie speciala

Samsung 55Q6F este un smart tv din clasa premium caracterizat de un design reusit la exterior si specificatii bune pe partea video. E disponibil la un pret bun in aceasta perioada si recomandat celor ce doresc vizionari de calitate puse la dispozitie de ecranul plat de tipul QLED. Producatorul tine pasul cu tehnologia si vine pe piata cu acest nou model in competitie directa cu gama Oled a celor de la LG.

Review si pret Samsung 55Q6F

Vorbim de un model premium, iar pretul poate parea putin ridicat pentru unii dintre noi. Calitatea imaginii oferite este primul aspect ce il recomanda, iar caracteristicile superioare sunt responsabile pentru acest lucru: High Dynamic Range – ofera o iluminare optima pentru a scoate in evidenta fiecare detaliu, Precision Black – imagini clare si precise datorita negrului mai intens si albului mai stralucitor, Peak Illuminator – mareste gradul de iluminare pentru zonele luminoase atunci cand se afla in cadre intunecate. La asa tehnologii integrate se impune o diagonala destul de mare, iar valoarea de 138 cm mi se pare o valoare buna pentru o experienta placuta.

Sistemul audio are un Woofer integrat si e pregatit pentru a oferi o experienta noua si pe acest plan. Sunetul trebuie sa fie in concordanta cu imaginile afisate, iar acest aspect e optimizat de caracteristicile superioare de sunet. Puterea oferita de cele doua difuzoare e de 40 w si nu cred ca mai e nevoie de un sistem audio extern de putere mai mare.Tunerul digital DVB-T2CS2 e unul dintre cele mai avansate si ofera receptia posturilor tv fara sa fie nevoie de un decodor extern. Are intrare clasica pentru antena, dar si un slot ci+ ce poate fi folosit impreuna cu cartela de la societatea de cablul. Pe partea de conexiuni gasim cam tot ce e nevoie pentru diverse legaturi cu aparatele externe: porturi hdmi si usb, iesire audio optica. Conectarea la internet se poate realiza prin clasica metoda (cablu) sau prin intermediul tehnologiei wi-fi. Folosirea drept monitor se poate face prin iesirea speciala si il puteti folosi pentru rularea unor jocuri sau vizionarea filmelor salvate pe pc sau laptop.

Samsung QLED 55Q6F iese in evidenta si ofera stralucire din orice unghi. E un aparat usor de integrat in orice camera, iar constructia slim si spatele drept ii accentueaza pozitia in clasa celor premium. Rama de pe cele trei laturi este aprope insesizabila si ofera ideea de spatiu facand cadrele tot mai extinse. Picioarele de sustinere sunt din ce in ce mai reduse ca dimensiuni, iar producatorul a optat pentru ceva indraznet in cazul de fata care arata chiar bine. Telecomanda unica ofera acces la toate functiile disponbile, iar controlul vocal face navigarea mai usoara ca niciodata. Cu Smart View controlul trece in mainile utilizatorului cu ajutorul telefonului mobil, iar videoclipurile si imaginile sunt redate in cel mai scurt timp pe o diagonala generoasa ce ofera detalii bine scoase in evidenta. Accesul la functiile smart se face aproape instant datorita sistemului de operare avansat. Navigarea pe internet, accesul la Hbo Go sau Netflix sunt cateva dintre aplicatiile care imi vin acum in minte.

Leave a Reply