Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung 65MU6202 – smart tv 4K Ultra HD cu diagonala de 163 cm

Ecranul curbat este caracteristica importanta prin care iese in evidenta noul televizor Samsung 65MU6202. E vorba de un device smart potrivit pentru sufrageriile spatioase si recomandat celor ce doresc vizionari de calitate datorita standardului HDR 4K. Chiar daca face parte din gama 2017, se prezinta bine din punct de vedere al specificatiilor tehnice, arata bine la exterior si dispune de un sistem audio ce ofera un sunet captivant.

Pret si review Samsung 65MU6202

Pretul poate parea pentru unii putin piperat, dar trebuie sa avem in vedere ca vorbim de un aparat cu diagonala de 163 cm, cel mai mare din seria MU6202. Constructia ecranului curbat este benefica pentru a concentra privitul in timpul vizionarilor, iar la acest aspect contribuie si marginile slim ce incadreaza acest display plat.

Rezolutia ultra hd este de patru ori mai mare decat in cadrul modelelor hd, iar caracteristicile superioare proceseaza imaginile si adapteaza nivelul de contrast in functie de situatie: PurColor – culori naturale in detalii precise, HDR  – luminozitate impresionanta alaturi de umbre pline de detalii, Auto Depth Enhancer – regleaza nivelul de contrast pentru o sensatie de profunzime sporita. La capitolul sonorizare gasim integrat un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 20w. Conectarea la internet se poate realiza prin clasicul cablu, iar pentru cei ce doresc mai multa ordine in zona pot opta pentru wi-fi. Posibilitatile de conectare sunt numeroase si permit vizualizarea continutului direct pe ecran sau redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare: 3 porturi hdmi, 2 porturi usb, iesire audio optica. Tunerul digital dublu si slotul CI+ permit receptia posturilor tv in formatele hdtv fara a fi nevoie de un decodor extern. Calitatea e una imbunatatita in acest caz si puteti renunta la cablurile auxiliarea si la telecomanda aferenta decodorului. Conectarea drept monitor ofera experiente captivante in timpul rularii jocurilor interactive sau in timpul vizionarilor filmelor salvate pe un pc sau laptop.Samsung 65MU6202 se remarca prin frumusetea ecranului curbat si arata exceptional chiar si atunci cand este oprit. Piciorul de sustinere ofera stabilitate aparatului, are o insertie metalica si este curbat in acelasi unghi cu ecranul. Cred ca arata bine pe o comoda tv la o inaltime optima, dar rezultate bune se pot obtine si in cadrul suspendarii in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport VESA.

Noul smart tv poate fi o solutie optima pentru cei ce doresc un aparat de dimensiuni mari capabil sa ofere imagini la calitate ultra hd. Functiile smart permit accesul catre divertisment sau aplicatii speciale ce permit vizionarea videoclipurilor sau serialelor. Continutul dorit este organizat pe un singur ecran si se poate previzualiza inainte de a-l deschide prin intermediul smart hub-ului

Leave a Reply