Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE – model din serie noua cu motor inverter

Samsung WW80K44305X/LE face parte din gama Add Wash si permite adaugarea ulterioara a rufelor chiar daca ciclul de spalare a inceput. Sunt dese cazurile cand uitam articole ce trebuiesc neaparat spalate, adaugarea acestora putandu-se face acum in conditii de siguranta deplina. E vorba de o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 rpm viteza de centrifugare si o clasa foarte avantajoasa in ceea ce priveste consumul energetic – A+++.

Pret Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

E un aparat recent pe piata, dar pretul la care e disponibil e unul avantajos avand in vedere specificatiile tehnice. Vine de la un brand bun, are capacitate de incarcare mare si consum energetic ce nu ar trebui sa ingrijoreze. Designul exterior e unul interesant pentru cei ce doresc ceva diferit de clasicul alb. Vorbim de un bun raport dotari/pret, valoare pe care nu o gasim la majoritatea modelelor cu astfel de specificatii.

Review si pareri personale Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

Motorul cu inverter digital e unul dintre cele mai avansate de pe piata si se remarca prin durabilitate ridicata, nivel de zgomot redus atat in regim de spalare cat si in regim de centrifugare. Este certificat sa functioneze pana la 20 ani si este sustinut de o garantie de 10 ani. Sertarul pentru detergent beneficiaza de un sistem de spalare ce intra in functiune la finalul fiecarui ciclul de spalare. La modelele vechi mai raman cantitati minime de detergent ce se usuca si pot afecta aparatul in timp. V-am recomandat in unele articole sa puneti cantitatea de detergent direct in cuva de spalare pentru a evita acest incovenient. Smart Check este un sistem integrat ce permite diagnosticarea rapida si monitorizarea erorilor cu ajutorul aplicatiilor dedicate si unui telefon mobil. In acest fel se poate afla in decurs de cateva minute defectiunea survenita in timpul functionarii. Rezistenta de incalzire este una ceramica si are o eficienta ridicata si o durata de viata mai mare. Alte detalii mai puteti afla si aici.Programele de spalare sunt 12 la numar si ofera posibilitati de spalare pentru orice tip de tesatura. Acestea se diferentiaza prin temperatura apei, miscarile speciale ale tamburului, timpul de spalare si viteza de centrifugare a rufelor. A fost pastrat designul clasic si gasim in cadrul panoului de control o consola rotunda ce ofera selectia programelor alaturi de mici instructiuni in limba engleza. Ledul special confirma programul ales. Displayul lcd si butoanele suplimentare permit reglarea functiilor suplimentare si afiseaza timpul ramas de spalare, viteza de stoarcere, temperatura apei si progresul ciclului de spalare. Tot aici mai gasim butonul de pornire/oprie si butonul de pauza. Acesta il puteti folosi pentru adaugarea suplimentara (add wash) a rufelor prin usa speciala de mici dimensiuni amplasata in corpul celei principale.

Samsung WW80K44305X/LE are un consum anual de apa de circa 8.100 litri. E o valoare buna pentru ca majoritatea modelelor consuma circa 9000 litri. Nivelul de zgomot in timpul spalarii este de circa 53 db, iar pentru centrifugare acesta urca pana la 74 db. Nivelul de vibratii este redus la minim datorita peretilor laterali ce benficiaza de design S-Shape. Instalarea aparatului nu ar trebui sa puna mari probleme. In ceea ce priveste dimensiunile acestea au urmatoarele valori: inaltime:85 cm, adancime 55 cm, latime 60 cm. Finisajul exterior e destul de interesant si sunt de parere ca se integreaza in orice tip de baie.

Comments

[…] de zgomot redus, eliminarea vibratiilor si pentru o functionare fara a afecta mecanismele interne. Tehnologiile avansate de spalare incorporate asigura rezultate bune cu consum minim de resurse, protejeaza aparatul in timp  si […]

Leave a Reply