Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE – masina de spalat rufe de 9 kg si clasa A+++

Adaugarea ulterioara a hainelor in cuva de spalare este caracteristica principala ce evidentiaza modelul Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE. E vorba de o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 9 kg, 1400 rpm viteza de stoarcere a rufelor si o clasa de consum energetic A+++. Sunt specificatii bune si nu am vazut multe modele care sa ofere consum redus alaturi de o capacitate mare de incarcare.

Pret Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Noua masina de spalat rufe Samsung a aparut recent pe piata, iar avand in vedere tehnologiile incorporate se poate afirma ca pretul este unul corect. Capacitatea de incarcare ofera spalarea intr-un singur ciclu pentru aproximativ 9 kg rufe uscate alaturi de un consum redus de energie si nivel de zgomot minim.

Review si pareri Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE

Imi place cum arata la exterior si mereu m-au atras aparatele de la acest brand pentru ca sunt bine construite. Carcasa are la baza un inox de culoare inchisa care se intretine usor odata cu trecerea timpului. Usa de acces este de dimensiuni generoase si intr-un contrast placut cu cealalta culoare de finisaj. Panoul de control nu a fost schimbat prea mult si are la baza consola rotunda si displayul lcd. Add Wash permite adaugarea ulterioara a hainelor chiar daca ciclul de spalare a inceput si aceasta functie e utila si pentru articolele ce necesita doar clatire sau uscare. Programele de spalare incluse sunt in numar de 14 si ofera posibilitati variate in functie de tipul de tesatura: lenjerii, bumbac, rufe delicate, matase, lana, sintetice, mixte,blugi, program rapid. Usa este blocata in mod automat in timpul functionarii pentru a evita eventualele accidente, iar pentru accesul la usa mica e necesar apasarea butonului “stop”.

Samsung WW90K5410UX/LE e potrivita pentru familiile numeroase pentru ca in acest caz este utila spalarea cantitatilor insemnate de haine intr-un singur ciclul. Diagnosticarea smart afiseaza in cel mai scurt timp eroarea survenita in timpul functionarii prin afisarea unui cod de eroare. Motorul cu Digital Inverter este sustinut de o garantie de 10 ani si este recunoscut pentru nivel de zgomot redus din timpul functionarii si consumului energetic redus. Reducerea vibratiilor este asigurata si de pereti laterali ce beneficiaza de design specific

Leave a Reply