Samsung DW60M5040BB/LE e un model incorporabil cu capacitatea de incarcare de 13 seturi, 5 programe de spalare si o clasa economica atunci cand vine vorba de consumul energetic. Pretul este un factor decisiv atunci cand alegem un astfel de electrocasnic, dar trebuie avute in vedere si programe de spalare si analizat consumul comparativ cu nevoile de spalare.

Masina de spalat vase incorporabila e disponibila la un pret bun, iar in acest buget primim un aparat care va scoate vasele curate si uscate indiferent de gradul de murdarie. Perioada de garantie e de 24 luni, oferta de buy back fiind inca valabila (detalii poti gasi aici).

Masina de spalat vase Samsung  e potrivita pentru orice bucatarie, iar faptul ca e incorporabila este un avantaj in ceea ce priveste liniile bucatariei. Mai sunt si modele partial incorporabile ce au displayul in partea frontala, iar frontul sertarului va fi ceva mai redus ca inaltime. Din punct de vedere al consumului energetic este incadrata in clasa A+ (295 kWh consum anual), iar pentru spalare si uscare in clasa A. Consumul anual de apa este de circa 3360 litri in conditii normale de utilizare. In ceea ce priveste consumul in programul standard acesta este caracterizat de urmatoarele date: apa 12 litri/ ciclu si 1.03 kw/ciclu. Sistemul pentru uscare este unul dintre cele mai eficiente si asigura scoaterea vaselor complet uscate. Samsung DW60M5040BB/LE se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar partea superioara nu trebuie luata in seama pentru ca va fi acoperita de blatul de bucatarie. Usa este complet alba, iar panoul de control are butoane tactile ascunse. Este caracterizata de urmatoarele dimensiuni 80.5 x 59.6 x 55.8 (IxLxA) cm. Nivelul de zgomot de 48 db incadreaza acest aparat in clasa celor silentioase. La interior gasim cosul superior reglabil pe inaltime pentru vase de diferite marimi si cosul inferior ce are integrat si suportul pentru tacamuri.

Programele de spalare incluse in grila sunt urmatoarele: normal, intensiv, rapid, bio, delicate. Ultima optiune ofera un tratament special pentru articolele fine de genul paharelor sau cestilor. Apa sufera cateva ciclului pentru dedurizare si apoi va fi folosita la spalare. Avantajul programelor de spalare este oferit de capacitatea de a se adapta in functie de incarcaturi si gradul de murdarie pentru a oferi rezultate bune la finele ciclului de spalare.  Samsung propune si optiunea Express Wash ce vine cu o durata totala de spalare de 60 minute si este recomandata pentru incarcaturile mai reduse (farfurii pentru cina, tacamuri sau cani). De asemenea, Hygiene ofera clatire suplimentara si cresterea temperaturii pentru a asigura o curatare completa in ceea ce priveste virusurile si bacteriile.