Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung RB31FDRNDSA – model Full NoFrost din clasa premium

Dispenser-ul de apa este o dotare prezenta la multe combine frigorifice si o gasim incorporata si in modelul Samsung RB31FDRNDSA. Este o dotare pe care multi o considera utila, iar altii o gasesc drept inestetica. Ofera apa rece pe timp calduros si ofera economie de spatiu pentru ca nu mai e nevoie sa introduci sticlele in zona de racire.

Pret Samsung RB31FDRNDSA

Chiar daca face parte din gama premium, combina frigo Samsung dispune de un pret acceptabil. Se ofera transport gratuit, deschiderea coletului la livrare, garantie 24 luni si ridicarea gratuita a produsului vechi.

Aparatul dispune de un finisaj pe argintiu, are dimensiuni de 185 x 59.5 x 66.8 cm si manere incorporate ce pastreaza liniile aparatului. Usile sunt reversibile pentru a se adapta in functie de spatiu interior disponibil.

Frigiderul dispune de o pozitie clasica in cazul modelelor samsung: partea superioara. Are volum disponibil de 210 litri, 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment special cu temperatura de 0 grade pentru fructe si legume. Sistemul de racire NoFrost lucreaza impreuna cu sistemul Multiflow si asigura o racire pe baza de curenti de aer in fiecare colt din acest compartiment. Sistemul de iluminare prezent aici ofera o buna vizibilitate la interior atunci cand usa este deschise. Sistemul de avertizare intra in functiune si ne avertizeaza atunci cand usa nu este inchisa corect sau este uitata deschisa. Usa mare contine si panoul de comanda: acces la butoane ce activeaza functia de congelare rapida, racire rapida, functie de vacanta sau reglaj separat pentru temperatura din cele doua compartimente. In clasa premium este incadrata si combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO.

Congelatorul are trei compartimente detasabile si transparente. Volumul disponibil aici e de 98 litri, iar capacitatea de congelare de 12 kg/24 ore. Aici gasim ca accesoriu tava petnru gheata. Poti citi si despre o combina frigorifica ieftina.

Samsung RB31FDRNDSA are in componenta un compresor cu Inverter Digital si va oferi rezultate bune la racire alaturi de un consum energetic redus. Existenta acestei piese importante alaturi de buna izolare a aparatului conduc la pastrarea temperaturii interioare o perioada indelungata, dar si la un nivel de zgomot scazut la functionare.

Leave a Reply