Pentru a pastra ordine in combina frigorifica trebuie sa avem la dispozitie un spatiu destul de mare. Nu e ok sa inghesui sticlele sau alimentele, iar cand ai nevoie de ele sa le deranjezi pe toate. Samsung RB33J3200SA/EF  este un aparat frigorific 2 in 1, adica congelator si frigider. Volumul total pus la dispozitie este de 328 litri, iar clasa energetica in care este incadrat este A+. Arata bine la exterior si cred ca nu va ramane neobservat datorita finisajului modern.

Tehnologiile de racire ocupa un rol important pentru o eficienta ridicata si acestea avanseaza din ce in ce mai mult. Nu mai este pentru nimeni o surpriza racirea fara acumulari de gheta – tehnologia No frost care asigura o temperatura constanta in fiecare colt si nu solicita in mod extrem sistemul de racire. All-around este o completare la acest sistem de racire si asigura livrarea aerului rece prin spatiile special destinate. Se obtine in acest fel o temperatura constanta, umiditate optima si ajuta la pastrarea in bune conditii a alimentelor. Compresorul digital are o durata de viata mai mare, nivel de zgomot scazut si un consum energetic optimizat.

Frigiderul are o capacitate de 230 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata.  Suporturile speciale amplasate pe usa pot fi folosite pentru racirea sticlelor de diferite dimensiuni, iar compartimentul special pentru fructe si legume reprezinta un avantaj pentru pastrarea in bune conditii a acestor tipuri de alimente.

Congelatorul ocupa o pozitie clasica, are 98 litri capacitate si 3 compartimente. Dispune de un sistem de racire separat fata de frigider si ofera o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore.

Samsung RB33J3200SA/EF se prezinta foarte bine la capitolul desing exterior si iese in evidenta prin finisajul metalic modern. Usi sunt reversibile si permit amplasarea aparatului in functie de spatiul disponibil in bucatarie. Manerele orizontale sunt integrate in usi si pastreaza in bune conditii liniile aparatului. Panoul de control este amplasat in partea superioara si ofera acces la functiile aparatului: reglare temperatura pentru cele doua zone, functie de vacanta, racire si congelare rapida. Informatiile sunt afisate in cadrului unui display de calitate buna. Autonomia fara energetica este de circa 20 ore, iar nivelul de zgomot de doar 39 db este datorat in mare parte inverterului silentios.