Samsung RB37J5000SA/EF e o combina frigorifica care arata bine din punct de vedere estetic si este recomandata pentru bucatarii inalte de cel putin 200 cm. Este un model ce beneficiaza de specificatii bune, pret la reducere si un consum energetic scazut. Racirea este asigurata de un sistem NoFrost ce asigura conditii bune de pastrare fara acumulari de gheata.

Review Samsung RB37J5000SA/EF

Constructia este una simpla si observam zona de racire in partea superioara, iar cea de congelare in cea inferioara. Volumul total de 367 litri il face potrivit pentru cei ce doresc pastrarea la rece a cantitatilor mari de alimente si doresc si depozitari sezoniere in zona de congelat.

Frigiderul ofera un volum de 269 litri si este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Se pot detasa destul de usor pentru a face loc alimentelor voluminoase. Suporturile ajustabile de pe usa ofera cadrul de sustinere pentru diverse borcane sau sticle. In continuare sunt amplasate compartimentele speciale pentru fructe si legume si cel de branzeturi. Aici se asigura conditii optime pentru a le pastra un timp indelungat. Orificiile speciale asigura circulatia aerului in interiorul frigiderului asigurand o temperatura constanta.

Congelatorul are 3 compartimente transparente, sistem de racire separat de tip NoFrost si ofera o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore. Volumul disponibil aici este de 98 litri.

Imi plac electrocasnicele de la Samsung pentru ca dispun de un design elegant si o constructie reusita. Acest lucru se poate vedea si in cadrul modelului de fata, iar finisajul de grafit metalic si manerele incorporate accentueaza aceasta idee. Adancimea aparatului este de 67.5 cm, latimea de 59.5 cm, iar inaltimea de 201 cm. Usile reversibile ofera posibilitati pentru deschidere in functie de spatiul disponibil, iar operatiunea de modificare a acestei pozitii se realizeaza destul de usor.

Panoul de control isi face aparitia la deschiderea usii superioare si nu mai este amplasat pe exterior. Aici avem acces la reglarea temperaturii pentru cele doua zone, dar si pentru activarea functiilor suplimentare: racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta. Displayul lcd afiseaza temperatura curenta setata. Iluminarea interioara este asigurata de un sistem de leduri eficient chiar si atunci cand frigiderul este incarcat la maxim. Sistemul pentru avertizare acustica intra in functiune cand usa este lasata deschisa sau nu este inchisa in mod corect.

Nivelul de zgomot de doar 38 db incadreaza acest aparat in clasa celor silentioase. Autonomia fara energie electrica este de circa 19 ore. Combina frigorifica Samsung este potrivita daca te-ai decis sa inlocuiesti vechiul model si cauti ceva modern, incapator si cu consum energetic scazut (clasa A+).