Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung RB38J7805SA – combina frigorifica cu compresor digital inverter

O combina frigorifica cu design elegant este dorinta oricarei gospodine care doreste pastrarea in bune conditii a alimentelor. Samsung RB38J7805SA face parte dintr-o serie recenta, are un pret corect pentru ceea ce ofera si pune la dispozitie un spatiu mare pentru pastrarea la rece a alimentelor alaturi de un consum energetic scazut. Dispune de o constructie clasica si are congelatorul amplasat in partea inferioara, iar spatiul destinat racirii se afla in partea superioara. Aici e vorba de un volum de 254 litri, sistem de racire de tip No Frost, 3 rafturi din sticla securizata, 6 suporturi pe usa pentru a raci diferite sticle si compartiment special ce creeaza conditii optime pentru a pastra branzeturile, carnea sau legumele o perioada mai indelungata. Un produs asemanator este si aceasta combina frigorifica Samsung.

Congelatorul este destul de incapator datorita capacitatii de 130 litri. In mod normal gasim combine frigorifice ce rezerva pentru acest compartiment maxim 90 litri. Capacitatea de congelare de aici este de 14 kg in decurs de 24 ore. Samsung RB38J7805SA se prezinta bine si la capitolul design exterior si iese in evidenta printr-un finisaj nou: grafit metalizat. Manerele sunt incorporate pentru a pastra in conditii bune liniile aparatului, iar dimensiunile ce trebuie avute in vedere la amplasare sunt urmatoarele: 192.7 cm inaltime x 59.5 cm latime x 65 cm adancime. Incadrarea in clasa A++ de eficienta energetica estimeaza un consum anual de circa 280 kWh/an. Inverterul este o dotare buna in ziua de azi si are un cuvant important de spus asupra consumului si nivelului de zgomot emis in timpul functionarii. Accesul la functiile aparatului se poate face prin intermediul panoului de control amplasat la exterior. De aici se poate regla temperatura pentru cele doua zone, se poate activa functia de congelare/racire rapida sau functionarea pe timp de vacanta.

Comments

[…] Congelatorul dispune de 3 compartimente, acelasi sistem de racire prezent si mai sus si pune la dispozitie un volum de circa 99 litri. Garniturile usilor sunt tratate cu aditivi speciali pentru a nu permite aparitia si dezvoltarea bacteriilor. […]

Leave a Reply