Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung RL4353RBASL/EO – combina frigorifica eleganta cu inverter si tehnologie All Around Cooling

Combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO e una dintr-o clasa superioara si e caracterizata de volumul total de 435 litri, tehnologii avansate de racire, consum energetic scazut (clasa A2+) si un aspect modern la exterior. Deoarece are dimensiuni ceva mai generoase poate parea putin mai greu de instalat in locuintele cu spatiu limitat: inaltime 185 cm, latime 70 cm, adancime 70.5 cm. Consumul energetic estimat de circa 296 kwh/an reprezinta un avantaj avand in vedere volumul pus la dispozitie pentru congelat sau pastrat in zona de racire.

Pret Samsung RL4353RBASL/EO

Noua combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO cu sistem de racire NoFrost a aparut in oferta magazinelor online si se bucura de un pret corect comparativ cu tehnologiile de racire integrate. perioada de garantie e de 24 luni, iar ca bonul poate fi utilizata si oferta cu card cadou pentru buy back la electrocasnice.

Review Samsung RL4353RBASL/EO

Combina frigorifica consuma cu 20% mai putina energie decat modelele clasice si acest aspect se datoreaza sistemelor de racire si izolarii bune de care dispune aparatul. Constructia e una clasica si amplaseaza congelatorul in partea inferioara. Volumul disponibil in aceasta zona e de 132 litri imapartit cu ajutorul celor patru compartimente cu detasare completa. Sitemul pentru dezghetare este unul automat si e caracterizat de faptul ca va conduce apa catre exterior pentru a fi eliminata prin evaporare. Capacitatea de congelare de 12kg/24 ore este o valoare foarte buna.

Frigiderul are o compartimentare reusita si se bucura de un volum de 303 litri. Din aceasta cauza recomand combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO pentru familiile numeroase sau pentru cele ce doresc sa pastreze in bune conditii cantitati mari de alimente si carne. Cele 2 compartimente pentru fructe si legume, suporturile de pe usa si rafturile din sticla asigura compartimentarea eficienta in cazul acestui aparat frigorific. Rafturile Glossy Deco impresioneaza de la prima utilizare si sunt caracterizate de margini alcatuite din otel inoxidabil. Alimentele raman proaspete mai mult timp iar temperatura este tinuta la cote constante datorita debitului multiplu de aer care functioneaza la fiecare nivel. Sistemul de iluminare este amplasat pe ambele parti ale plafonului interior si se bucura de eficienta ridicata si consum energetic scazut asigurand o vizibilitate buna chiar si cu aparatul incarcat in totalitate. Rafturile de pe usa sunt ajustabile pentru a se preta in functie de nevoile de depozitare pentru fiecare familie in parte. Displayul lcd este amplasat pe usa mare si ofera acces rapid la functiile suplimentare, reglarea si afisarea temperaturilor din cele doua zone.

                         Vedere generala Samsung RL4353RBASL/EO

Combina frigorifica Samsung nu mai necesita nicio prezentare din punct de vedere al designului exterior si trebuie sa recunoastem ca arata bine. Arginiul e un finisaj la moda in aceasta perioada, iar inoxul exterior nu retine urmele degetelor si se curata si intretine usor. Usile sunt reversibile pentru a se adapta in functie de spatiul disponibil in fiecare locuinta, iar manerele sunt integrate pentru a pastra liniile designului. La capitolul accesorii gasim incluse urmatoarele: tava pentru gheata, suport pentru sticle si suport pentru oua.

Samsung RL4353RBASL/EO are in dotare un singur compresor caracteriazat de un consum energetic scazut. Sistemul de racire NoFrost si All-Around Cooling lucreaza impreuna pentru a oferi cele mai bune conditii interioare atunci cand vine vorba de pastrarea la rece si de a asigura o circulatie corespunzatoare pentru curentii de aer rece. Nivelul de zgomot in timpul functionarii are valoarea de 41 db, ceea ce incadreaza acest aparat de racire in clasa celor silentioase. Autonomia fara energie electrica de circa 20 ore asigura pastrarea in bune conditii pentru alimentele de la interior. Sistemul pentru avertizare intra in functiune cand usa este lasata deschisa sau nu este inchisa corect pentru a pastra in conditii optime temperatura din interior. E un aparat care se impune prin eleganta si merita putina atentie datorita pretului corect de care dispune si specificatiilor bune pe plan de racire.

Comments

[…] Frigiderul dispune de o pozitie clasica in cazul modelelor samsung: partea superioara. Are volum disponibil de 210 litri, 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment special cu temperatura de 0 grade pentru fructe si legume. Sistemul de racire NoFrost lucreaza impreuna cu sistemul Multiflow si asigura o racire pe baza de curenti de aer in fiecare colt din acest compartiment. Sistemul de iluminare prezent aici ofera o buna vizibilitate la interior atunci cand usa este deschise. Sistemul de avertizare intra in functiune si ne avertizeaza atunci cand usa nu este inchisa corect sau este uitata deschisa. Usa mare contine si panoul de comanda: acces la butoane ce activeaza functia de congelare rapida, racire rapida, functie de vacanta sau reglaj separat pentru temperatura din cele doua compartimente. In clasa premium este incadrata si combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO. […]

[…] O combina frigorifica cu design elegant este dorinta oricarei gospodine care doreste pastrarea in bune conditii a alimentelor. Samsung RB38J7805SA face parte dintr-o serie recenta, are un pret corect pentru ceea ce ofera si pune la dispozitie un spatiu mare pentru pastrarea la rece a alimentelor alaturi de un consum energetic scazut. Dispune de o constructie clasica si are congelatorul amplasat in partea inferioara, iar spatiul destinat racirii se afla in partea superioara. Aici e vorba de un volum de 254 litri, sistem de racire de tip No Frost, 3 rafturi din sticla securizata, 6 suporturi pe usa pentru a raci diferite sticle si compartiment special ce creeaza conditii optime pentru a pastra branzeturile, carnea sau legumele o perioada mai indelungata. Un produs asemanator este si aceasta combina frigorifica Samsung. […]

[…] asigura nevoile pentru depozitare, iar capacitatea de congelare atinge valoarea de 5 kg/24 ore. Functia de congelare-rapida e utila la prima umplere a acestui compartiment si grabeste procesul de racire. Accesoriile […]

Leave a Reply