Samsung RT50K6335SL/EO e un frigider cu doua usi si volum record de 500 litri. E recomandat pentru cei ce doresc mult spatiu pentru depozitare si cauta un aparat premium care sa puna accent pe tehnologiile de racire moderne si consumul redus de energie electrica.

Pret si review Samsung RT50K6335SL/EO

Pretul pentru acest aparat premium poate parea putin ridicat, dar trebuie sa avem in vedere volumul disponibil pentru racire, dar si tehnologiile integrate. Compresorul digital inverter este recunoscut pentru consumul redus de energie electrica, dar si pentru nivelul de zgomot minim din timpul functionarii. Nu are piese ce se pot uza in timp si de aici rezulta o durabilitate ridicata.

Congelatorul de 125 litri este amplasat in partea superioara si dispune de sistem de racire de tip No Frost. Nu cred ca mai are nevoie de prezentare acest sistem, iar ca avantaje va reamintesc consumul redus de energie electrica, lipsa depunerilor de gheata si imposibilitatea de amestecare a mirosurilor intre cele doua compartimente. Capacitatea de congelare e de 6 kg la 24 ore, iar usa de acces are incorporate doua suporturi pentru a depozita diverse alimente. produsele din congelator isi pastreaza aroma naturala gratie sistemului Twin Cooling Plus si celor doua circuite independete de racire.

Frigiderul de 375 litri este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata detasabile. Cele patru suporturi amplasate pe usa ofera posibilitatea de a depozita diverse recipiente pentru racire sau pastrare la rece. Compartimentul special pentru fructe si legime ofera un mediu favorabil pentru depozitarea alimentelor ce se consuma in cateva zile.

Noul frigider Samsung se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar finisajul argintiu este inca la moda in ziua de azi. Imi plac manerele pozitionate in plan vertical care ofera un aer modern apartului si ofera in acelasi timp o deschidere lejera a celor doua usi. Panoul de control este amplasat pe usa cea mica si ofera acces rapid catre reglajul temperaturilor pentru cele doua zone, afisarea acestora in cadrul displayului lcd, precum si activarea functiilor suplimentare cum ar fi cele de racire/congelare rapida sau cea de functionare pe timp de vacanta. Functia Power Cool raceste alimentele si bauturile, iar Power Freeze ingheata alimentele intr-un timp scurt fara a produce gheata. Easy Slide este un raft special ce dispune de un sistem de glisare oferind posibilitatea de a accesa alimentele confortabil si rapid. Samsung RT50K6335SL/EO e incadrat in clasa aparatelor premium silentioase datorita nivelului de zgomot de doar 40 db. Autonomia fara energie electrica e de circa 15 ore. Iluminarea interioara are la baza leduri de culoare alba si e caracterizata de o eficienta ridicata chiar si cu aparatul incarcat in totalitate.