Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Samsung UE50MU6179 – device smart 4 k cu diagonala de 125 cm si sistem operare Tizen

O idee pentru echiparea livingului cu un televizor cu diagonala mare poate fi asigurata si de modelul Samsung UE50MU6179. E vorba de un smart tv din gama 2017 caracterizat de diagonala de 125 cm, aspect exterior placut, picior masiv de sustinere si sistem de operare usor de folosit (Tizen). Displayul este unul plat, chiar daca piciorul de sustinere da sensatia ca ar fi vorba de altceva datorita faptului ca este putin curbat. Rezolutia ultra hd ofera o experienta noua in ziua de azi si este cunoscut faptul ca e de patru ori mai mare decat cea intalnita in cazul celor hd ready. Tot la capitolul video se gasesc integrate caracteristici superioare ce au rolul de a scoate in evidenta detalii, a asigura cursivitate pentru imagini si a regla nivelul de contrast: UHD Dimming , HDR, PurColor.

Pret Samsung UE50MU6179

Samsung UE50MU6179 e un tv din gama 2017 care se prezinta bine din punct de vedere estetic si are specificatii bune ce merita luate in seama. Perioada de garantie e de 24 luni, transportul fiind asigurat in mod gratuit. Designul slim este unul rafinat va face aparatul sa iasa in evidenta prin eleganta sa indiferent de modul de amplasare: comoda tv sau suspendare. Sistemul integrat e unul stereo de putere 20 w pentru a oferi cele mai noi experiente in timpul vizionarilor. Si aici exista cateva caracteristici superioare pentru prelucrarea sunetului oferit: Dolby Digital Plus, DTS Codec Multiroom Link.Tunerul digital (DVB-T2/C/S2) asigura receptia posturilor in format hd sau digitale si elimina decodorul exterior asigurand in acest fel o receptie calitativ imbunatatita. Samsung UE50MU6179 are integrat un player digital pentru a reda fisierele multimedia in cadrul displayului cu diagonala de 125 cm. Porturile hdmi, cele usb si iesirea audio sunt cateva dintre posibilitatile de conectare incluse in cadrul acestui smart tv. Slotul ci+ asigura utilizarea cartelei de la societatea de cablul pentru anumite posturi ce nu puteau fi receptionate pana acum. Accesul la functiile aparatului se face cu o singura telecomanda, iar controlul vocal este o optiune buna ce este pusa la dispozitie in cadrul acestui device. Smart View permite conectarea televizorului la telefon si control total din acesta. Smart-hub-ul asigura gasirea continutului dorit in cel mai scurt timp, iar un avantaj este oferit si de faptul ca acesta se poate previzualiza inainte de deschidere.

Samsung UE50MU6179 cantareste circa 17 kg si e caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 1396 x 760 x 170 (W x H x D) mm. Marginile din zona ecranului sunt de dimensiuni reduse pentru a oferi senzatia de spatiu si pentru a concentra privitul. Sustinerea este asigurata de un picior amplasat in plan central ce dispune de un finisaj metalic placut. Este un smart tv cu specificatii bune, calitate ultra hd pentru imaginile afisate si un design impunator. E potrivit pentru sufrageriile de dimensiuni mari si dispune de variate posibilitati de conectare cu aparatele externe.

Leave a Reply