Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sharp FU-Y30EU-W – purificator de aer cu ioni Plasmacluster

Cea mai mare parte a vietii este petrecuta in mediul interior si este important ca aerul din casa sa fie curat. Sharp FU-Y30EU-W e un purificator de aer recomadat celor ce cauta o solutie ieftina si eficienta pentru limitarea efectelor negative sustinute de bacterii sau agenti iritanti. Pentru mentinerea umiditatii din aer in limite optime pentru sanatate va puteti indrepta catre dezumidificatoarele cu higrostat.

Purificatorul de aer Sharp e disponibil la un pret bun, iar in acesti bani primim un aparat potrivit pentru orice incapere. E esential daca aveti un copil mic sa ii asigurati un mediu sanatos in casa pentru ca problema poluarii din ziua de azi cred ca nu mai este un secret pentru nimeni.

Faptul ca aerul din interior nu este imbunatatit/inlocuit cu unul de calitate sau curatat se resfrange asupra sanatatii si din aceasta cauza apar racelile, durerile de cap si diferitele reactii alergice. Functia Plasmacluster are la baza emiterea in aer de ioni de mare densitate care dezactiveaza substantele toxice. Cealalta etapa de filtrare este asigurata de filtrele speciale.Un filtru HEPA avansat este responsabil pentru retinerea particulelor de praf si agentilor iritanti si se aseamana oarecum cu cele incluse in cadrul aspiratoarelor. Sharp FU-Y30EU-W se prezinta bine din punct de vedere estetic si beneficiaza de o constructie slim pentru a ocupa cat mai putin spatiu. E usor de instalat pe orice perete, iar finisajul alb il integreaza in orice camera. Avantajul oferit de acest aparat este faptul ca realizeaza procedeul de curatare in interior si nu in camera utilizand ioni incarcati pozitiv sau negativ.

Cantareste circa 5 kg, iar nivelul de zgomot emis e de 44 db. Ajustarea vitezei ventilatorului se poate face in trei trepte. Panoul de control e amplasat in partea superioara si are la baza butoane simple pentru a porni aparatul si a alege unul din modurile de functionare. Sharp Plasmacluster ofera un aer sanatos pentru respirat cu efect impotrivta alergiilor (par de animale, polen sau praf). substante toxice (virusuri, mucegaiuri si bacterii), mirosuri neplacute (fum de tigara, miros de la animate), aer uscat (care poate afecta pielea si da senzatia de gat uscat).

Comments

[…] de zgomot emis la functionare fiind de doar 43 db. Pentru purificarea aerului puteti citi acest review despre Sharp FU-Y30EU-WPanoul de control are integrate butoane pentru functiile aparatului: dezumidificare, reglare putere […]

[…] Functia de ionizare elibereaza ioni negativi in camera pentru a retine particulele de praf, mirosuri neplacute sau fumul de tigara. Multe aparate nu acesta dotare inclusa si din aceasta cauza am afirmat mai sus ca pretul este unul corect – vorbim de un aparat multifunctional. […]

Leave a Reply