Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Sharp LC-40CFG6452E – televizor inteligent la pret special

Sharp LC-40CFG6452E este un smart tv din gama 2016 care merita putina atentie pentru ca pune la dispozitie redarea filmelor si emisiunilor direct prin aplicatia Netflix instalata. Se prezinta bine si din punct de vedere al specificatiilor, designului exterior si posibilitatilor de conectare cu aparatele externe.

Pret Sharp LC-40CFG6452E

Televizorul smart e disponibil la un pret accesibil in acesta perioada. Am vazut putine modele cu pret sub 1700 lei care sa aiba specificatiile acestui aparat.

Sonorizarea este asigurata de sistemul stereo harman/Kardon care ofera ofera o experienta cinematografica avand in vedere puterea de iesire (20 W), claritatea sunetului si caracteristicile speciale.

Ecranul masoara in diagonala 102 cm si ofera experiente cinematografice in sufrageria proprie datorita urmatoarelor specificatii: rezolutie full hd (1920 x 1080 pixeli), luminozitate 300 cd/m² si contrast dinamic de 1000000:1. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte largi si asigura vizionari bune chiar si din pozitii incomode.

Conectarea la reteaua de internet se poate realiza prin intermediul cablului clasic sau prin wi-fi integrat. Se poate folosi  drept monitor pentru a viziona filme sau rula unele jocuri interactive de pe pc sau laptop la o rezolutie buna. Porturile usb, hdmi, iesirea audio completeaza capitolul conexiuni pentru modelul LC-40CFG6452E.

Tunerul triplu integrat pune la dispozitie receptionari de calitate pentru formatele acceptate, iar slotul CI+ evita folosirea vechiului decodor si cablurilor aferente.

Sharp LC-40CFG6452E  se prezinta bine si din punct de vedere estetic si puteti observa aspectul premium dat de rama metalica. Elementele de sustinere sunt amplasate in lateralul aparatului si ofera o stabilitate ridicata pe o comoda tv. Puteti opta si pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA. Este un dispozitiv inteligent ce ofera imagini de calitate, posibilitate de conectare la internet si acces la aplicatii specifice vizionarii filmelor sau emisiunilor de divertisment.

Leave a Reply