Sharp LC49XUF8772ES e o alegere inspirata pentru cei ce doresc vizionari de calitate pe un ecran cu diagonala impresionanta. Imaginile performante sunt de cea mai buna calitate, iar acest aspect este accentuat de luminozitatea de 350 dc/mp, contrastul dinamic de 1000000:1, rezolutia ultra hd si tehnologia Activ Motion 800. Functiile smart sunt dotari la moda in ziua de azi si permit accesul rapid la navigare pe internet, vizionare videoclipuri sau seriale prin intermediul aplicatiilor specializate. Diagonala de 123 cm va face vizionarile relaxante, detaliile fiind bine scose in evidenta, culorile naturale si imaginile cu un grad ridicat de cursivitate.

Review Sharp LC49XUF8772ES

Noul televizor smart Sharp este un produs nou pe piata si se bucura de un pret convenabil in aceasta perioada. Garantia de 24 luni si transportul gratuit sunt aspecte importante care ne intereseaza in momentul de fata. Displayul 4 k ultra hd este unul dintre cele mai avansate din ziua de azi si ofera un aspect al imaginii de 16:9, unghiuri largi de vizibilitate, imagini si claritate pentru culori indiferent din ce parte se face vizionarea. Nu dispune de conversie 2D-3D, dar acest aspect nu trebuie considerat un punct negativ pentru ca materialele video 3D nu sunt asa populare inca. Sonorizarea are la baza un sistem audio stereo (HARMAN KARDON) capabil sa ofere o putere de 20 w. Exista in acest caz 2 difuzoare incorporate ce ofera un sunet de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului. Caracteristicile superioare pentru sunet ce merita amintite sunt urmatoarele: Equalizer, DRS 2.0, DRS Trusurround, Dolby Digital Plus, NICAM.Receptia posturilor hd si transmisiunilor tv digitale este efectuata cu ajutorul tunerului digital avansat. Sharp LC49XUF8772ES dispune de slot ci+ pentru a permite cartelei de la societatea de cablu eliminand in acest fel vechiul decodor extern, cablurile aferente si telecomanda suplimentara. Playerul multimedia integrat reda cu usurinta fisierele audio, video sau cele de tipul imaginilor. Pe partea de conexiuni gasim multe porturi integrate pentru a asigura multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe: 3 porturi usb, 4 hdmi, Bluetooth slot pentru card SD, iesire audio optica si pentru casti. Conectarea rapida la pc sau laptop pe post de monitor se poate face prin intermediul iesirii speciale cu 15 pini. Accesul la internet se poate face prin wi-fi sau prin clasicul cablu.

Sharp LC49XUF8772ES arata exceptional la exterior si se vede apartanenta din gama aparatelor premium. Finisajul argintiu este unul la moda in ziua de azi, iar marginile laterale si cea superioara parca nici nu se observa. Picioarele de sustinere beneficiaza de o constructie noua si ofera stabilitate aparatului. Un efect vizual interesenat poate fi obtinut si prin montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suportului special. pachetul de livrare contine aparatul, certificatul de garantie, telecomanda si bateriile aferente, cablul de alimentare si manualul de utilizare in limba romana. Este o idee buna pentru cei ce doresc un televizor smart in camera zi care sa ofere vizionari de calitate, sunet captivant si acces la functii smart pentru divertisment sau navigare pe internet.